Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Я вибираю мову українську, при переході на іншу сторінку або при збереженні мова стає російською. За замовчуванням пробував ставити українців, все одно. На відео приклад
[file]16128[/file]
Добрий день. Я вибираю мову українську, при переході на іншу сторінку або при збереженні мова стає російською. За замовчуванням пробував ставити українців, все одно. На відео приклад
Мова запам'ятовується у поточну сесію браузера. Я перевірив у кількох браузерах – мова не збивається. Можливо у вашому браузері ви використовуєте якийсь режим інкогніто, або ще щось, через що він не коректно працює із сесією.
Мова запам'ятовується у поточну сесію браузера.
Я перевірив у кількох браузерах – мова не збивається.
Можливо у вашому браузері ви використовуєте якийсь режим інкогніто, або ще щось, через що він не коректно працює із сесією.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Мова запам'ятовується у поточну сесію браузера. Я перевірив у кількох браузерах – мова не збивається. Можливо у вашому браузері ви використовуєте якийсь режим інкогніто, або ще щось, через що він не коректно працює із сесією.
У хромі та мазилі теж саме, на двох ноутбуках теж саме (синхронізації в браузерах не було)
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
Можливо у вашому браузері ви використовуєте якийсь режим інкогніто, або ще щось, через що він не коректно працює із сесією.
[/quote]
У хромі та мазилі теж саме, на двох ноутбуках теж саме (синхронізації в браузерах не було)
Суханицький Андрій OneBox CORP OneBox Corp - Інтегратор Іменна ліцензія писав/ла: У мене така сама проблема на декількох проектах https://box.webproduction.ua/2015904077/
у всіх браузерах, спробуй під користувачем у якого проблема виявляється
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія писав/ла:
У мене така сама проблема на декількох проектах https://box.webproduction.ua/2015904077/
[/quote]
Суханицький Андрій OneBox CORP OneBox Corp - Інтегратор Іменна ліцензія писав/ла: у всіх браузерах, спробуй під користувачем у якого проблема виявляється
Обдуривши, проблема тільки в Сафарі )
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія писав/ла:
[/quote]
Обдуривши, проблема тільки в Сафарі )
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Мова запам'ятовується у поточну сесію браузера. Я перевірив у кількох браузерах – мова не збивається. Можливо у вашому браузері ви використовуєте якийсь режим інкогніто, або ще щось, через що він не коректно працює із сесією.
Можете усунути баг?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
[/quote]
Можете усунути баг?
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Перевірили на доступному у нас Сафарі – проблеми не спостерігається. Дивно, як це залежить від браузера.
А мою проблему зможете вирішити?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Перевірили на доступному у нас Сафарі – проблеми не спостерігається.
Дивно, як це залежить від браузера.
[/quote]
А мою проблему зможете вирішити?
Суханицький Андрій OneBox CORP написав: Вона пропала не сама собою, її вирішили минулої п'ятниці)
Дуже дякую тому хто це зробив. Дивно, це означає глобально Було?
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP написав:
Вона пропала не сама собою, її вирішили минулої п'ятниці)
[/quote]
Дуже дякую тому хто це зробив.
Дивно, це означає глобально Було?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар