Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
[file]15961[/file]
Наскільки мені пригадується відображення зображень було трохи іншим в описі процесу. Це глюк який? Чи можна зробити зручнішим для сприйняття?
Наскільки мені пригадується відображення зображень було трохи іншим в описі процесу. Це глюк який? Чи можна зробити зручнішим для сприйняття?
Derkach Dmytriy OneBox production написав: Взяв на виправлення
а цей баг тільки у нас трапився чи в інших боксах він також є? просто цікаво, як це працює.
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production написав:
Взяв на виправлення
[/quote]
а цей баг тільки у нас трапився чи в інших боксах він також є? просто цікаво, як це працює.
Корнєв Михайло Ergo написав: а цей баг тільки у нас трапився чи в інших боксах він також є? просто цікаво, як це працює.
Просто для вас це стало критичним, решта не звернула уваги. Приблизно 50% клієнтів не користуються цим функціоналом.
[quote]
Корнєв Михайло
Ergo написав:
[/quote]
Просто для вас це стало критичним, решта не звернула уваги. Приблизно 50% клієнтів не користуються цим функціоналом.
Корнєв Михайло Ergo написав: а цей баг тільки у нас трапився чи в інших боксах він також є? просто цікаво, як це працює.
дякую, але я про інше питав. я можу зробити висновок, що баг проявляється у всіх - це мені і потрібно було дізнатися.
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія писав/ла:
[quote]
Корнєв Михайло
Ergo написав:
[/quote]
[/quote]
дякую, але я про інше питав.
я можу зробити висновок, що баг проявляється у всіх - це мені і потрібно було дізнатися.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар