Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Чижик Олександр Сергійович OneBox production написав: для сортування є кнопка
працює Дякую! з'являються неочевидні штуки :) як на мене, то краще за умовчанням функція перетягування працює і тільки при необхідності включати блокування, зараз з точністю навпаки виходить
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
OneBox production написав:
для сортування є кнопка [file]14461[/file]
[/quote]
працює
Дякую!
з'являються неочевидні штуки :)
як на мене, то краще за умовчанням функція перетягування працює і тільки при необхідності включати блокування, зараз з точністю навпаки виходить
працює Дякую! з'являються неочевидні штуки :) як на мене, то краще за умовчанням функція перетягування працює і тільки при необхідності включати блокування, зараз з точністю навпаки виходить
перетягування мишкою це тепер інша функція зараз я скину тобі відос у телеграм чаті
[quote]
Легеза В'ячеслав Валеріанович
iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗУ ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ)
ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав:
[quote]
[/quote]
працює
Дякую!
як на мене, то краще за умовчанням функція перетягування працює і тільки при необхідності включати блокування, зараз з точністю навпаки виходить
[/quote]
перетягування мишкою це тепер інша функція
зараз я скину тобі відос у телеграм чаті
перетягування мишкою це тепер інша функція зараз я скину тобі відос у телеграм чаті
так Дякую
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[quote]
Легеза В'ячеслав Валеріанович
iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗУ ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ)
ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав:
[quote]
[/quote]
працює
Дякую!
[/quote]
перетягування мишкою це тепер інша функція
зараз я скину тобі відос у телеграм чаті
[/quote]
так
Дякую
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар