Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Допоможіть пліз. Підключили мультимовність. У дії експорту не вибираються поля з (uk) [file]10372[/file] [file]10373[/file] у картці товару вони є [file]10374[/file] те саме питання щодо імпорту назад [file]10375[ /file]
Добрий день. Допоможіть пліз. Підключили мультимовність. У дії експорту не вибираються поля з (uk) у картці товару вони є те саме питання щодо імпорту назад [file]10375[ /file]
Я трохи не розумію суть вашої проблеми зі скріншот - скрізь у зазначених місцях є як мова за замовчуванням (Найменування), так і додаткова мова (Найменування (ru)) Уточніть, будь ласка, більш конкретно суть проблеми?
Я трохи не розумію суть вашої проблеми зі скріншот - скрізь у зазначених місцях є як мова за замовчуванням (Найменування), так і додаткова мова (Найменування (ru))
Уточніть, будь ласка, більш конкретно суть проблеми?
За замовчуванням у мене стоїть російська в боксі (не знаю де дивитися, але до підключення мультизичності в маркеті, в боксі все було російською). Якщо вибрати в експорті "найменування" та "найменування (ru)" в обох випадках вивантажується російський варіант у картці вказано все правильно на двома мовами
За замовчуванням у мене стоїть російська в боксі (не знаю де дивитися, але до підключення мультизичності в маркеті, в боксі все було російською). Якщо вибрати в експорті "найменування" та "найменування (ru)" [file]10514[/file] в обох випадках вивантажується російський варіант [file]10515[/file] у картці вказано все правильно [file]10516[/file] на двома мовами
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла: Я трохи не розумію суть вашої проблеми зі скріншот - скрізь у зазначених місцях є як мова за замовчуванням (Найменування), так і додаткова мова (Найменування (ru)) Уточніть, будь ласка, більш конкретно суть проблеми?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
Я трохи не розумію суть вашої проблеми зі скріншот - скрізь у зазначених місцях є як мова за замовчуванням (Найменування), так і додаткова мова (Найменування (ru))
Уточніть, будь ласка, більш конкретно суть проблеми?
[/quote]
Доброго дня, Максиме. Подивіться будь ласка питання.
Доброго дня, Максиме. Чи є інформація з нашого питання?
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[quote]
Доброго дня, Максиме. Подивіться будь ласка питання.
[/quote]
Обговорюю це питання з керівництвом. Чекайте.
[/quote]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар