Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень! На певному етапі стоїть дія "Надіслати дані в Google Analytics", дані передаються в аналітику, але не повністю, немає джерела реклами. Де можна побачити лог дії action_block_send_data_google_analitics У звітах логування не знайшов
Добридень! На певному етапі стоїть дія "Надіслати дані в Google Analytics", дані передаються в аналітику, але не повністю, немає джерела реклами. Де можна побачити лог дії action_block_send_data_google_analitics У звітах логування не знайшов
Добрий день. Логування в даній дії немає. Ми можемо його встановити за 1год доопрацювання або підказати яким-небудь полю передається в ga, звідки беремо його ми
Добрий день. Логування в даній дії немає. Ми можемо його встановити за 1год доопрацювання або підказати яким-небудь полю передається в ga, звідки беремо його ми
Підкажіть будь ласка, а як можна дізнатися приклад запиту з CRM в аналітику, який передається цією дією, може тоді нам потрібно буде його доопрацювати платно
Підкажіть будь ласка, а як можна дізнатися приклад запиту з CRM в аналітику, який передається цією дією, може тоді нам потрібно буде його доопрацювати платно
https://www.google-analytics.com/collect?v=1&t=event&tid=UA-30567663-1&ec=Enhanced+Ecommerce&ea=Purchase&pa=purchase&ti=34480&ta=Доставка+"Новою+Поштою"&tr=537&ts=0. 1&cid=16883&pr1id=602161209&pr1nm=Масло+для+чотирьохтактних+двигунів+Husqvarna+WP+4T+SAE+30+(5774192-01)&pr1pr=179&pr1qt=3.000
такий запит йде зараз
Дякую. Неправильно передається CID. У cid значення має братися з cookie-файлу Google Analytics Необхідно передавати набір з 20 чисел, розділених точкою, тобто. брати значення після GA1.3.
Дякую. Неправильно передається CID. У cid значення має братися з cookie-файлу Google Analytics [file]9074[/file] Необхідно передавати набір з 20 чисел, розділених точкою, тобто. брати значення після GA1.3.
У налаштуваннях дії вибирається, звідки потрібно брати те чи інше значення. Якщо вам потрібно при створенні замовлення записувати куку користувача в якийсь додаток процесу це потрібно допрацьовувати
У налаштуваннях дії вибирається, звідки потрібно брати те чи інше значення. Якщо вам потрібно при створенні замовлення записувати куку користувача в якийсь додаток процесу це потрібно допрацьовувати
подивився, ми це поле генеруємо самі на боці боксу і при першій передачі запам'ятовуємо. Потім беремо за наступної передачі. Можна при замовленні клієнта із сайту одразу його заносити, я зможу це доопрацювати приблизно за 2год. Вам потрібно тільки це поле з куків чи якесь ще? Виставляти рахунок?
подивився, ми це поле генеруємо самі на боці боксу і при першій передачі запам'ятовуємо. Потім беремо за наступної передачі. Можна при замовленні клієнта із сайту одразу його заносити, я зможу це доопрацювати приблизно за 2год. Вам потрібно тільки це поле з куків чи якесь ще? Виставляти рахунок?
Добридень! Передавати в cid потрібно лише усе, що йде після GA1.3, тобто. вийде 20 цифр, розділених точкою. І ще важливий момент: якщо з якоїсь причини у користувача відсутня куки-файл _ga, то потрібно в cid підставити якесь випадкове значення, або те, що ви передаєте зараз. Тобто. важливо, щоб cid не був порожнім при надсиланні даних в аналітику Виставляйте рахунок
Добридень! Передавати в cid потрібно лише усе, що йде після GA1.3, тобто. вийде 20 цифр, розділених точкою. І ще важливий момент: якщо з якоїсь причини у користувача відсутня куки-файл _ga, то потрібно в cid підставити якесь випадкове значення, або те, що ви передаєте зараз. Тобто. важливо, щоб cid не був порожнім при надсиланні даних в аналітику
Виставляйте рахунок
Добрий день. Доопрацьовано нову дію "Записати cookie користувача, що перейшов на етап у його додаткове поле" його вам потрібно поставити на перший етап вашого процесу, який створюється з сайту, щоб записати cookie клієнта в допполі. Після цього допполе потрібно вибрати в дії відправки в ga. У першій дії спеціально є поле, в яке можна вписати рядок, який буде видалено зі значення допполя, у вашому випадку туди потрібно вписати GA1.3 Якщо виникнуть труднощі у налаштуванні – звертайтеся.
Добрий день. Доопрацьовано нову дію
"Записати cookie користувача, що перейшов на етап у його додаткове поле" його вам потрібно поставити на перший етап вашого процесу, який створюється з сайту, щоб записати cookie клієнта в допполі. Після цього допполе потрібно вибрати в дії відправки в ga.
У першій дії спеціально є поле, в яке можна вписати рядок, який буде видалено зі значення допполя, у вашому випадку туди потрібно вписати GA1.3
Якщо виникнуть труднощі у налаштуванні – звертайтеся.
якщо запит шолом ми, звичайно так. Тільки створіть будь ласка окрему тему із зазначенням посилання на процес та кнопки на яку натискати щоб надіслати запит
якщо запит шолом ми, звичайно так. Тільки створіть будь ласка окрему тему із зазначенням посилання на процес та кнопки на яку натискати щоб надіслати запит
Добридень! Щось не так з доопрацюванням, вивів в інтерфейс картки контакту додатково. поле в яке заноситься значення _ga Сьогодні перевірив у цьому будинок. поле відображається ID контакту. У мене є тип топ. поля стоїть "Текст" може потрібно якийсь інший вибирати? Приклад налаштування на початковому етапі А ось значення цього поля у контактів
Добридень! Щось не так з доопрацюванням, вивів в інтерфейс картки контакту додатково. поле в яке заноситься значення _ga Сьогодні перевірив у цьому будинок. поле відображається ID контакту. У мене є тип топ. поля стоїть "Текст" може потрібно якийсь інший вибирати?
Приклад налаштування на початковому етапі [file]10414[/file]
А ось значення цього поля у контактів [file]10415[/file]
Добридень! Отримав приклад запиту: 0.00&ni=1&cid=17354&pr1id=602454452&pr1nm=Диск+алмазний+Distar+1A1R+Hard+Ceramics+Advanced+230x25.4+мм+%28111+205+28+017%2 У ньому видно, що замість CID передається ID контакту. Виправте будь ласка доопрацювання.
Добридень! Отримав приклад запиту: 0.00&ni=1&cid=17354&pr1id=602454452&pr1nm=Диск+алмазний+Distar+1A1R+Hard+Ceramics+Advanced+230x25.4+мм+%28111+205+28+017%2
У ньому видно, що замість CID передається ID контакту.
Виправте будь ласка доопрацювання.
Добрий день. Як користувачі оформляють замовлення у вас на сайті? https://box.trudovik.com.ua/admin/shop/users/17459/ ось я оформив замовлення під цим користувачем і нічого взагалі не проставилося. На якому етапі заповнюєте поле?
Добрий день. Як користувачі оформляють замовлення у вас на сайті? https://box.trudovik.com.ua/admin/shop/users/17459/ ось я оформив замовлення під цим користувачем і нічого взагалі не проставилося. На якому етапі заповнюєте поле?
Добридень! Покупець перейшов на сайт з якоїсь реклами в інтернеті (наприклад контекстна реклама), зробив замовлення через кошик, заповнив свої дані, все, замовлення потрапило до нас у CRM. І на першому етапі "Нове замовлення" (стартовий етап) і стоїть дія В інтерфейсі контакту я вивів додаткове поле, але воно пусте.
Добридень! Покупець перейшов на сайт з якоїсь реклами в інтернеті (наприклад контекстна реклама), зробив замовлення через кошик, заповнив свої дані, все, замовлення потрапило до нас у CRM. І на першому етапі "Нове замовлення" (стартовий етап) і стоїть дія [file]10707[/file]
В інтерфейсі контакту я вивів додаткове поле, але воно пусте.
Добрий день. Я зробив щоб при створенні замовлення без дій відразу заповнювалося потрібне додаток потрібним значенням. Приклад контакту https://box.trudovik.com.ua/admin/shop/users/17459/. Дія, яка проставляє допполе з куків, можна прибрати.
Добрий день. Я зробив щоб при створенні замовлення без дій відразу заповнювалося потрібне додаток потрібним значенням. Приклад контакту https://box.trudovik.com.ua/admin/shop/users/17459/. Дія, яка проставляє допполе з куків, можна прибрати.
Дякую! Далі спостерігатиму. Підкажіть будь ласка, а якщо у користувача відсутня куки-файл _ga, то в cid що буде підставлятися? Це поле не повинно бути порожнім, я вказував це у ТЗ. Дякую за доопрацювання.
Дякую! Далі спостерігатиму. Підкажіть будь ласка, а якщо у користувача відсутня куки-файл _ga, то в cid що буде підставлятися? Це поле не повинно бути порожнім, я вказував це у ТЗ. Дякую за доопрацювання.
Круглов Євген Клієнт писав/ла: Дякую! Далі спостерігатиму. Підкажіть будь ласка, а якщо у користувача відсутня куки-файл _ga, то в cid що буде підставлятися? Це поле не повинно бути порожнім, я вказував це у ТЗ. Дякую за доопрацювання.
дія, яка надсилає дані в GA підставить в додатку айдишник користувача
[quote]
Круглов Євген
Клієнт писав/ла:
[/quote]
дія, яка надсилає дані в GA підставить в додатку айдишник користувача
Добридень! Помітив що деяким покупцем значення cid приходить в повному обсязі, тобто. має бути 10 цифр точка і знову 10 цифр. Але є покупці, у яких спочатку йде 8 цифр, потім крапка, потім ще 10 цифр. Тобто. перші дві цифри обрізаються, в налаштуваннях дії було налаштування Може бути і обрізає саме цифри 1 і 3? Ось як це поле має контакти
Добридень! Помітив що деяким покупцем значення cid приходить в повному обсязі, тобто. має бути 10 цифр точка і знову 10 цифр. Але є покупці, у яких спочатку йде 8 цифр, потім крапка, потім ще 10 цифр. Тобто. перші дві цифри обрізаються, в налаштуваннях дії було налаштування [file]10841[/file] Може бути і обрізає саме цифри 1 і 3? Ось як це поле має контакти [file]10842[/file]
Привіт! Підкажіть будь ласка ще такий момент, зараз cid записується автоматично, а не дією, а чи буде записаний cid користувачу, який зробив замовлення через кнопку "Купити в один клік" Просто зараз дуже дивна ситуація, cid з'являється з 5 покупців тільки в одного
Привіт! Підкажіть будь ласка ще такий момент, зараз cid записується автоматично, а не дією, а чи буде записаний cid користувачу, який зробив замовлення через кнопку "Купити в один клік" [file]10909[/file] Просто зараз дуже дивна ситуація, cid з'являється з 5 покупців тільки в одного
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар