Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Як правильно налаштувати виведення поля з вибором товару у формі?
Товар створив, склад оприбуткував, кількість вказав.
У формі не відображається. Колеги з усього списку лише 5 товарів потрапляють у вибірку.
Де можна побачити інструкцію з налаштування?
Чому так відбувається і налаштувати щоб всі товари підтягувалися?
Як правильно налаштувати виведення поля з вибором товару у формі? Товар створив, склад оприбуткував, кількість вказав. У формі не відображається. Колеги з усього списку лише 5 товарів потрапляють у вибірку. Де можна побачити інструкцію з налаштування? Чому так відбувається і налаштувати щоб всі товари підтягувалися?
Де саме шукаєте? Якщо замовлення, тобто нюанс, товари з нульовою ціною не показує за замовчуванням. Можете зайти в налаштування програми workflows та відкрити "інші налаштування" та встановити галочку Думаю має допомогти, якщо я вас правильно зрозумів
Де саме шукаєте?
Якщо замовлення, тобто нюанс, товари з нульовою ціною не показує за замовчуванням.
Можете зайти в налаштування програми workflows та відкрити "інші налаштування" [file]14991[/file] та встановити галочку [file]14992[/file]
Думаю має допомогти, якщо я вас правильно зрозумів
Добрий вечір! Тестовий товар створив в аплеті Товари. В аплеті Склади виконано оприбуткування цього товару. В аплеті Форми додано поле Додавання товарів. При запуску форми в полі додавання товарів немає...
Добрий вечір!
Тестовий товар створив в аплеті Товари.
В аплеті Склади виконано оприбуткування цього товару.
В аплеті Форми додано поле Додавання товарів.
При запуску форми в полі додавання товарів немає...
[file]15003[/file]
[file]15004[/file]
[file]15005[/file]
У категорії товарів має бути встановлена галочка Можна в налаштуваннях автоматизації щодня додати дію воно буде всім категоріям проставляти галочку. Тобто відображатиме лише товари, які є в категоріях і категорія доступна для кабінету клієнта
У категорії товарів має бути встановлена галочка [file]15006[/file]
Можна в налаштуваннях автоматизації щодня додати дію [file]15007[/file] воно буде всім категоріям проставляти галочку.
Тобто відображатиме лише товари, які є в категоріях і категорія доступна для кабінету клієнта
Суханицький Андрій OneBox CORP ... У категорії товарів має бути встановлена галочка
Чудово! Це працює. Дякую! А так має бути – виводиться категорія товару та сам товар?
[quote]
Суханицький Андрій OneBox CORP
...
У категорії товарів має бути встановлена галочка [file]15006[/file]
[/quote]
Чудово!
Це працює. Дякую!
А так має бути – виводиться категорія товару та сам товар?
[file]15008[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар