Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень! Бокс https://boxhappy.crm-onebox.com
У постачальника ERC змінилася логіка, оновлена інструкція у вкладенні.
Оцініть вартість доопрацювання та терміни. Дякую.
[file]12888[/file]
Добридень! Бокс https://boxhappy.crm-onebox.com У постачальника ERC змінилася логіка, оновлена інструкція у вкладенні. Оцініть вартість доопрацювання та терміни. Дякую.
Добрий день. Наскільки я бачу – зміни торкнулися параметра наявності avail у видачі – його більше немає. Як варіант рішення я бачу: 1. Ви можете вказати налаштування "Виберіть склади ERC. Якщо вибрано склади, товар буде вважатися в наявності тільки якщо є на одному з обраних складів" (вибрати всі доступні склади) - і якщо він буде на одному з них - продукт буде в наявності. 2. Можемо змінити логіку перевірки за умовчанням, щоб якщо склади не вказані і товар є на якомусь з них - рахувати його в наявності - така доробка займе 1 годину. Уточніть будь ласка, це все явні зміни, чи від ERC було повідомлення про ще якісь важливі зміни?
Добрий день.
Наскільки я бачу – зміни торкнулися параметра наявності avail у видачі – його більше немає.
Як варіант рішення я бачу:
1. Ви можете вказати налаштування "Виберіть склади ERC. Якщо вибрано склади, товар буде вважатися в наявності тільки якщо є на одному з обраних складів" (вибрати всі доступні склади) - і якщо він буде на одному з них - продукт буде в наявності.
2. Можемо змінити логіку перевірки за умовчанням, щоб якщо склади не вказані і товар є на якомусь з них - рахувати його в наявності - така доробка займе 1 годину.
Уточніть будь ласка, це все явні зміни, чи від ERC було повідомлення про ще якісь важливі зміни?
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Добрий день. Наскільки я бачу – зміни торкнулися параметра наявності avail у видачі – його більше немає. 1. Перший варіант не допоміг. Уточніть будь ласка, це все явні зміни, чи від ERC було повідомлення про ще якісь важливі зміни? Повідомлення взагалі ніяких не було, в спробах з'ясувати чому немає наявності товару, отримали файл з оновленнями, може ще щось було, але я не в курсі. 2. Давайте зробимо доопрацювання, головне щоб усе працювало. Надішліть реквізити на оплату на цю пошту tukva1990@gmail.com
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
Добрий день.
Наскільки я бачу – зміни торкнулися параметра наявності avail у видачі – його більше немає.
1. Перший варіант не допоміг.
Уточніть будь ласка, це все явні зміни, чи від ERC було повідомлення про ще якісь важливі зміни?
Повідомлення взагалі ніяких не було, в спробах з'ясувати чому немає наявності товару, отримали файл з оновленнями, може ще щось було, але я не в курсі.
2. Давайте зробимо доопрацювання, головне щоб усе працювало.
Надішліть реквізити на оплату на цю пошту tukva1990@gmail.com
[file]12918[/file]
[file]12919[/file]
Максим писав/ла: 1. Перший варіант не допоміг. Уточніть будь ласка, це все явні зміни, чи від ERC було повідомлення про ще якісь важливі зміни? Повідомлення взагалі ніяких не було, в спробах з'ясувати чому немає наявності товару, отримали файл з оновленнями, може ще щось було, але я не в курсі.
я зрозумів як переробити, щоб працювало коректно
Максим писав/ла: 2. Давайте зробимо доопрацювання, головне щоб усе працювало. Надішліть реквізити на оплату на цю пошту tukva1990@gmail.com
організую
[quote]
Максим писав/ла:
1. Перший варіант не допоміг.
Повідомлення взагалі ніяких не було, в спробах з'ясувати чому немає наявності товару, отримали файл з оновленнями, може ще щось було, але я не в курсі.
[/quote]
я зрозумів як переробити, щоб працювало коректно
[quote]
Максим писав/ла:
2. Давайте зробимо доопрацювання, головне щоб усе працювало.
Надішліть реквізити на оплату на цю пошту tukva1990@gmail.com
[/quote]
організую
Максим писав/ла: Доброго вечора, вчора вночі запрацювало, але о 4 ранку знову все зламалося)
Тому що це я тестував зміни. Як оплатите рахунок, надісланий вам – реалізується на постійній основі що потрібно.
[quote]
Максим писав/ла:
Доброго вечора, вчора вночі запрацювало, але о 4 ранку знову все зламалося)
[/quote]
Тому що це я тестував зміни.
Як оплатите рахунок, надісланий вам – реалізується на постійній основі що потрібно.
Максим писав/ла: Сплатили. Підкажіть у які терміни буде реалізовано доопрацювання?
Вам мали повідомити, що дрібні доопрацювання реалізуються протягом кількох днів згідно з планом. Якраз сьогодні ваше завдання було вирішено – щойно запустив оновлення примусово вже зі змінами, перевіряйте.
[quote]
Максим писав/ла:
Сплатили. Підкажіть у які терміни буде реалізовано доопрацювання?
[/quote]
Вам мали повідомити, що дрібні доопрацювання реалізуються протягом кількох днів згідно з планом.
Якраз сьогодні ваше завдання було вирішено – щойно запустив оновлення примусово вже зі змінами, перевіряйте.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар