Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
1. маємо прайс постачальника, прикріпив Alians.XLSXX
2. пробуємо його імпортувати через Завантаження прайсу постачальника https://crm.susiak.com/admin/shop/products/supplier/import/ і вже в перегляді підставляє число 42 там, де порожні значення: [file]10379[/file]
перевірено - ноли ми вибираємо імпорт з такими значеннями, вони і підставляються в реальні товари.
*знайшли можливу причину: в 2му рядку "Контаргент: Ів-Франк Інтернет маг 360 com" рівно 42 символи
клієнту незручно видаляти цей рядок кожного разу перед імпортом, можете виправити?
[file]10378[/file]
1. маємо прайс постачальника, прикріпив Alians.XLSXX 2. пробуємо його імпортувати через Завантаження прайсу постачальника https://crm.susiak.com/admin/shop/products/supplier/import/ і вже в перегляді підставляє число 42 там, де порожні значення:
перевірено - ноли ми вибираємо імпорт з такими значеннями, вони і підставляються в реальні товари. *знайшли можливу причину: в 2му рядку "Контаргент: Ів-Франк Інтернет маг 360 com" рівно 42 символи
клієнту незручно видаляти цей рядок кожного разу перед імпортом, можете виправити?
У меня есть такая же проблема - помогает выделить все ячейки в файле и установить формат Текстовый
У нас у поставщика из 1С вроде бы такой прайс формируется.
У меня есть такая же проблема - помогает выделить все ячейки в файле и установить формат Текстовый [file]10383[/file]
У нас у поставщика из 1С вроде бы такой прайс формируется.
дякую, але клієнту незручно правити прайс кожного разу перед імпортом, бо дія автоматична.
Вероятно это проблема из-за объеденения ячеек - последующая ячейка выдает данные предыдущей? Если убрать объеденение в файле в заголовках - проблемы не будет?
[quote]
дякую, але клієнту незручно правити прайс кожного разу перед імпортом, бо дія автоматична.
[/quote]
Вероятно это проблема из-за объеденения ячеек - последующая ячейка выдает данные предыдущей?
Если убрать объеденение в файле в заголовках - проблемы не будет?
Максим - так, коли розєднати комірки чи видалити рядки , то так, все добре. але прайс автоматичний і клієнт хоте поставити його на годинний крон без попереднього форматування, бо наступний прайс знову прийде такий як в прикладі. можете усунути?
Максим - так, коли розєднати комірки чи видалити рядки , то так, все добре.
але прайс автоматичний і клієнт хоте поставити його на годинний крон без попереднього форматування, бо наступний прайс знову прийде такий як в прикладі.
можете усунути?
Что и требовалось увидеть :)
але прайс автоматичний і клієнт хоте поставити його на годинний крон без попереднього форматування, бо наступний прайс знову прийде такий як в прикладі. можете усунути?
не уверен, что есть адекватное решение этому.
[quote]
[/quote]
Что и требовалось увидеть :)
[quote]
але прайс автоматичний і клієнт хоте поставити його на годинний крон без попереднього форматування, бо наступний прайс знову прийде такий як в прикладі.
можете усунути?
[/quote]
Тындык Максим Вадимович не уверен, что есть адекватное решение этому.
Максим, а можете оцінити якийсь варіант доробки ? маю клієнту щось запропонувати
[quote]
Тындык Максим Вадимович
[/quote]
Максим, а можете оцінити якийсь варіант доробки ? маю клієнту щось запропонувати
Нет, не могу. Даже если я при чтении данного файла буду пытаться привести поля к строке - я получу те же 42, а если к числу - то 42.000. Единственный вариант который я вижу - корректная выгрузка изначально файла.
[quote]
[/quote]
Нет, не могу. Даже если я при чтении данного файла буду пытаться привести поля к строке - я получу те же 42, а если к числу - то 42.000.
Единственный вариант который я вижу - корректная выгрузка изначально файла.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар