Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У нас є дія, яка імпортує ттн-ку з промо
[file]5564[/file]
Ми можемо доопрацювати функціонал, який би відразу скачував маркування 100х100 для НП.
Щоб була можливість згодом надрукувати. Наприклад, у файли щоб скачувати або в коментарі додавало до замовлення. Скільки це годинників?
У нас є дія, яка імпортує ттн-ку з промо
Ми можемо доопрацювати функціонал, який би відразу скачував маркування 100х100 для НП. Щоб була можливість згодом надрукувати. Наприклад, у файли щоб скачувати або в коментарі додавало до замовлення. Скільки це годинників?
Добрий день. Ви можете отримати будь-яке маркування TTN нової пошти, зайшовши у вкладку створення TTN і клікнувши знизу на потрібний тип маркування. Це рівно 2 кліки
Добрий день. Ви можете отримати будь-яке маркування TTN нової пошти, зайшовши у вкладку створення TTN і клікнувши знизу на потрібний тип маркування. Це рівно 2 кліки
Сонячна погода я скоро прийду писав/ла: Добрий день. Ви можете отримати будь-яке маркування TTN нової пошти зайшовши у вкладку створення TTN і клікнувши знизу на потрібний тип маркування. Це рівно 2 кліки
Питання вище зовсім не про те, про що ви написали. Суть у тому, як зробити так, щоб із пром.юа отримувати ТТН при пром-оплаті, щоб не заходити вручну і не викачувати. Якщо знаєте як зробити це в 2 кліки, покажіть будь ласка скринами
[quote]
Сонячна погода
я скоро прийду писав/ла:
Добрий день. Ви можете отримати будь-яке маркування TTN нової пошти зайшовши у вкладку створення TTN і клікнувши знизу на потрібний тип маркування. Це рівно 2 кліки
[/quote]
Питання вище зовсім не про те, про що ви написали.
Суть у тому, як зробити так, щоб із пром.юа отримувати ТТН при пром-оплаті, щоб не заходити вручну і не викачувати. Якщо знаєте як зробити це в 2 кліки, покажіть будь ласка скринами
Я розумію. У боксі, якщо процес має ТТН, можна: 1. Вибрати таб Створення ТТН нової пошти - 1 клік 2. Натиснути на потрібну кнопку з потрібним файлом знизу. Вас перекине на нову вкладку, де буде файл з ТТН. Потім ви можете його прямо від туди друкувати, зберігати і т.д.
Я розумію. У боксі, якщо процес має ТТН, можна:
1. Вибрати таб Створення ТТН нової пошти - 1 клік
2. Натиснути на потрібну кнопку з потрібним файлом знизу. Вас перекине на нову вкладку, де буде файл з ТТН.
Потім ви можете його прямо від туди друкувати, зберігати і т.д.
Сонячна погода я скоро прийду писав/ла: Я розумію. У боксі, якщо процес має ТТН, можна: 1. Вибрати таб Створення ТТН нової пошти - 1 клік 2. Натиснути на потрібну кнопку з потрібним файлом знизу. Вас перекине на нову вкладку, де буде файл з ТТН. Потім ви можете його прямо від туди друкувати, зберігати і т.д.
Але це тільки в тому випадку, якщо ТТН згенерована в системі. І якщо просто вставити номер ТТН і спробувати його роздрукувати, то з'явиться повідомлення заборонено редагувати ТТН, створені іншим користувачем.
[quote]
Сонячна погода
я скоро прийду писав/ла:
2. Натиснути на потрібну кнопку з потрібним файлом знизу. Вас перекине на нову вкладку, де буде файл з ТТН.
[/quote]
Але це тільки в тому випадку, якщо ТТН згенерована в системі. І якщо просто вставити номер ТТН і спробувати його роздрукувати, то з'явиться повідомлення заборонено редагувати ТТН, створені іншим користувачем.
тому дублюю питання, ми можемо доопрацювати функціонал, який би відразу скачував маркування 100х100 для НП. Щоб була можливість згодом надрукувати. Наприклад, у файли щоб скачувати або в коментарі додавало до замовлення. Скільки це годинників?
тому дублюю питання, ми можемо доопрацювати функціонал, який би відразу скачував маркування 100х100 для НП.
Щоб була можливість згодом надрукувати. Наприклад, у файли щоб скачувати або в коментарі додавало до замовлення. Скільки це годинників?
Сонячна погода я скоро прийду писав/ла: Я розумію. У боксі, якщо процес має ТТН, можна: 1. Вибрати таб Створення ТТН нової пошти - 1 клік 2. Натиснути на потрібну кнопку з потрібним файлом знизу. Вас перекине на нову вкладку, де буде файл з ТТН. Потім ви можете його прямо від туди друкувати, зберігати і т.д.
а яким чином ТТН потрапляє на пром? Ви зі свого кабінету його генеруєте? Якщо ви його генеруєте і вставляєте на промі, то з-під якого кабінету? Той самий кабінет має бути обраний у замовленні в блоці "Параметри ТТН". Щоб запит на отримання інформації про ТТН був з тим же ключем АПІ що і генерувалася ТТН, інакше вам не дасть скачати "чужу" накладну.
Волкович Олександр писав/ла: тому дублюю питання, ми можемо доопрацювати функціонал, який би відразу скачував маркування 100х100 для НП.
ми можемо взяти файлик тільки у нової пошти, пром нам його не віддасть найімовірніше. Тобто. потрібно вирішити питання вище
[quote]
Волкович Олександр писав/ла:
[quote]
Сонячна погода
я скоро прийду писав/ла:
[/quote]
[/quote]
а яким чином ТТН потрапляє на пром? Ви зі свого кабінету його генеруєте? Якщо ви його генеруєте і вставляєте на промі, то з-під якого кабінету? Той самий кабінет має бути обраний у замовленні в блоці "Параметри ТТН". Щоб запит на отримання інформації про ТТН був з тим же ключем АПІ що і генерувалася ТТН, інакше вам не дасть скачати "чужу" накладну.
[quote]
Волкович Олександр писав/ла:
тому дублюю питання, ми можемо доопрацювати функціонал, який би відразу скачував маркування 100х100 для НП.
[/quote]
ми можемо взяти файлик тільки у нової пошти, пром нам його не віддасть найімовірніше. Тобто. потрібно вирішити питання вище
1) Встановіть дію на етапі щоб ттн з пром юа тягнулося в бокс 2) У процесі перейдіть на вкладку ТТН нова пошта 3) натисніть на друк і все Або ж можете встановити дію "Завантажити TTN"
1) Встановіть дію на етапі щоб ттн з пром юа тягнулося в бокс
2) У процесі перейдіть на вкладку ТТН нова пошта
3) натисніть на друк і все
Або ж можете встановити дію "Завантажити TTN"
[file]5703[/file]
[file]5704[/file]
[file]5705[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар