Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня, чи можна налаштувати функцію передачі ТТН на замовлення Пром Юа? Що б у разі повернення – Пром Юа бачив по ТТН, що посилку справді не забрали.
Доброго дня, чи можна налаштувати функцію передачі ТТН на замовлення Пром Юа? Що б у разі повернення – Пром Юа бачив по ТТН, що посилку справді не забрали.
Ольхівський Антон Андрійович писав/ла: Пром Юа бачив по ТТН, що посилку дійсно не забрали
Доброго дня, уточніть будь ласка у прома, що потрібно зробити, щоб "вони бачили", ми зі свого боку оцінимо скільки займе подібні маніпуляції з боку боксу.
[quote]
Ольхівський Антон Андрійович писав/ла:
Пром Юа бачив по ТТН, що посилку дійсно не забрали
[/quote]
Доброго дня, уточніть будь ласка у прома, що потрібно зробити, щоб "вони бачили", ми зі свого боку оцінимо скільки займе подібні маніпуляції з боку боксу.
Антоне, така можливість є. На етап БП поставте дію "PromUA/Зберегти номер декларації доставки поточного процесу". Просто, як на мене, дія названа дуже заплутаною і через це ніхто не користується)))
Антоне, така можливість є. На етап БП поставте дію "PromUA/Зберегти номер декларації доставки поточного процесу". Просто, як на мене, дія названа дуже заплутаною і через це ніхто не користується)))
[file]5152[/file]
Ольхівський Антон Андрійович писав/ла: Так, я вже розібрався, дякую) все працює)
Відмінно)) Підкажіть, чи вам ця дія допомогла? Який я писав вище?
[quote]
Ольхівський Антон Андрійович писав/ла:
Так, я вже розібрався, дякую) все працює)
[/quote]
Відмінно))
Підкажіть, чи вам ця дія допомогла? Який я писав вище?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар