Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Діти, прошу допомогти. Сьогодні вдень перестали приходити та оновлюватись статуси з розетка.
У Бокс вже тиждень нічого не змінювали.
Нижче скрін на замовлення, який не потрапив до СРМ, а ось його номер 742535421
У журналі процесів цього замовлення немає (https://our-store.com.ua/app/workflowtype-order/
[file]16627[/file]
Діти, прошу допомогти. Сьогодні вдень перестали приходити та оновлюватись статуси з розетка. У Бокс вже тиждень нічого не змінювали. Нижче скрін на замовлення, який не потрапив до СРМ, а ось його номер 742535421 У журналі процесів цього замовлення немає (https://our-store.com.ua/app/workflowtype-order/
Всім запросили нові токени, окрім "Морозов Сергій Сергійович". До вас не вдалося потрапити на ssh. Розетка чомусь не захотіла приймати старі токени, термін життя яких ще не минув. У них такий глюк іноді буває, найближчим часом пропишемо, щоб автоматично брати нові, щоб не було таких ситуацій.
Всім запросили нові токени, окрім "Морозов Сергій Сергійович". До вас не вдалося потрапити на ssh. Розетка чомусь не захотіла приймати старі токени, термін життя яких ще не минув. У них такий глюк іноді буває, найближчим часом пропишемо, щоб автоматично брати нові, щоб не було таких ситуацій.
так хун пао OneBox production написав: перевірте, чи має працювати
Замовлення обробляються, але не працює "Переключити етап, якщо статус замовлення в Rozetka змінився"
[quote]
так хун пао
OneBox production написав:
перевірте, чи має працювати
[/quote]
Замовлення обробляються, але не працює "Переключити етап, якщо статус замовлення в Rozetka змінився"
[file]16680[/file]
Захарюгін Юрій Олегович cherep2121@gmail.com 380506225516 написав: у мене все заробило. ключ намагалися оновити?
У мене замовлення надходять. Не працює дія "Переключити етап, якщо статус замовлення в Rozetka змінився"
[quote]
Захарюгін Юрій Олегович
cherep2121@gmail.com
380506225516 написав:
у мене все заробило. ключ намагалися оновити?
[/quote]
У мене замовлення надходять. Не працює дія "Переключити етап, якщо статус замовлення в Rozetka змінився"
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар