Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Нам потрібно вивантажувати продукти на пром.
Налаштували розвантаження через xls, але пром завантажує раз на годину. Нам потрібно якнайшвидше.
У прома є API, але не знайшов дії, яка б вивантажувала всю інформацію по продуктах раз на годину/швидше.
Прошу підказати, які ще є можливості швидше вивантажувати продукти.
Нам потрібно вивантажувати продукти на пром. Налаштували розвантаження через xls, але пром завантажує раз на годину. Нам потрібно якнайшвидше. У прома є API, але не знайшов дії, яка б вивантажувала всю інформацію по продуктах раз на годину/швидше. Прошу підказати, які ще є можливості швидше вивантажувати продукти.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Дія є лише раз на годину, наскільки я бачу.
Так, цю дію вивантаження в xls ми зараз використовуємо, але сам пром в себе завантажує його лише раз на 4 години. Уточнюю, чи можливо якимось іншим способом швидше вивантажувати. Можливо, за API, у них воно є
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
Дія є лише раз на годину, наскільки я бачу.
[/quote]
Так, цю дію вивантаження в xls ми зараз використовуємо, але сам пром в себе завантажує його лише раз на 4 години.
Уточнюю, чи можливо якимось іншим способом швидше вивантажувати. Можливо, за API, у них воно є
Чи можна доопрацювати вивантаження продуктів на пром через API? Ми хочемо раз на годину їх вивантажувати, з усією інформацією про продукт як через xls файл Знайшов їхню документацію https://public-api.docs.prom.ua/#/
Чи можна доопрацювати вивантаження продуктів на пром через API? Ми хочемо раз на годину їх вивантажувати, з усією інформацією про продукт як через xls файл
Знайшов їхню документацію https://public-api.docs.prom.ua/#/
Короп Владислав Павлович QubeSoft написав: Ми хочемо раз на годину їх вивантажувати, з усією інформацією про продукт як через xls файл
Так що вас не влаштовує в поточному вивантаженні раз на годину, якщо потрібна ще одна вивантаження раз на годину?
[quote]
Короп Владислав Павлович QubeSoft написав:
Ми хочемо раз на годину їх вивантажувати, з усією інформацією про продукт як через xls файл
[/quote]
Так що вас не влаштовує в поточному вивантаженні раз на годину, якщо потрібна ще одна вивантаження раз на годину?
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав:
Короп Владислав Павлович QubeSoft написав: Ми хочемо раз на годину їх вивантажувати, з усією інформацією про продукт як через xls файл
Поясню, у пром цей файл можна завантажити лише раз на 4 години А нам потрібно щоб пром завантажував швидше, але оскільки іншого способу не знайшли, хочемо зробити передачу API
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
[quote]
Ми хочемо раз на годину їх вивантажувати, з усією інформацією про продукт як через xls файл
[/quote]
[/quote]
Поясню, у пром цей файл можна завантажити лише раз на 4 години [file]13728[/file]
А нам потрібно щоб пром завантажував швидше, але оскільки іншого способу не знайшли, хочемо зробити передачу API
Короп Владислав Павлович QubeSoft написав: Поясню, у пром цей файл можна завантажити лише раз на 4 години А нам потрібно щоб пром завантажував швидше, але оскільки іншого способу не знайшли, хочемо зробити передачу API
Ви можете раз на 4 години оновлювати всю інформацію. А в дії імпорту начебто є налаштування поновлення тільки цін і налия (без імпорту) раз на годину - я думаю це вирішить вашу потребу.
[quote]
Поясню, у пром цей файл можна завантажити лише раз на 4 години
А нам потрібно щоб пром завантажував швидше, але оскільки іншого способу не знайшли, хочемо зробити передачу API
[/quote]
Ви можете раз на 4 години оновлювати всю інформацію.
А в дії імпорту начебто є налаштування поновлення тільки цін і налия (без імпорту) раз на годину - я думаю це вирішить вашу потребу.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар