Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
[file]12663[/file] - для налаштування "Заповнити накладну доставки в існуючому процесі на основі ТТН Розетки (за умови, що в процесі немає накладної доставки)"
додати налаштування з можливістю вказати кількість днів, за яку переглядати замовлення
- для налаштування "Заповнити накладну доставки в існуючому процесі на основі ТТН Розетки (за умови, що в процесі немає накладної доставки)" додати налаштування з можливістю вказати кількість днів, за яку переглядати замовлення
Добрий день. Можна зробити за 1год таке налаштування. Так само в інтеграції є можливість вказати дату, з якої починати парсити замовлення, але тоді вам доведеться хоча б раз на тиждень переставляти цю дату щоб не робити велике навантаження на крон (інакше щодня буде перебиратися все більше і більше замовлень, що дасть марне навантаження на апі розетки та бокс).
Добрий день. Можна зробити за 1год таке налаштування. Так само в інтеграції є можливість вказати дату, з якої починати парсити замовлення, але тоді вам доведеться хоча б раз на тиждень переставляти цю дату щоб не робити велике навантаження на крон (інакше щодня буде перебиратися все більше і більше замовлень, що дасть марне навантаження на апі розетки та бокс).
anonymous duck OneBox production написав: Добрий день. Можна зробити за 1год таке налаштування. Також в інтеграції є можливість вказати дату, з якої починати парсити замовлення, але тоді вам доведеться хоча б раз на тиждень переставляти цю дату щоб не робити велике навантаження на крон (інакше щодня буде перебиратися все більше і більше замовлень, що дасть марне навантаження на апі розетки та бокс).
ну це одне і теж виходить, тільки якщо зробити, як я описав , то вона буде пересуватися автоматично. мене влаштує як описано у темі. за бонусний годинник зробимо?
[quote]
anonymous duck
OneBox production написав:
Добрий день. Можна зробити за 1год таке налаштування. Також в інтеграції є можливість вказати дату, з якої починати парсити замовлення, але тоді вам доведеться хоча б раз на тиждень переставляти цю дату щоб не робити велике навантаження на крон (інакше щодня буде перебиратися все більше і більше замовлень, що дасть марне навантаження на апі розетки та бокс).
[/quote]
ну це одне і теж виходить,
тільки якщо зробити, як я описав , то вона буде пересуватися автоматично.
мене влаштує як описано у темі.
за бонусний годинник зробимо?
Добрий день. Додав у кінець дії можливість вказувати до днів за які запитувати і відповідно оновлювати процеси. З'явиться на вашому боксі приблизно завтра вранці
Добрий день. Додав у кінець дії можливість вказувати до днів за які запитувати і відповідно оновлювати процеси. З'явиться на вашому боксі приблизно завтра вранці
https://adapter.crm-onebox.com/17679/ - ось процесс
[file]12984[/file] - ось налаштування
[file]12985[/file] - ось замовлення
нічого не працює, ттн у процес не переноситься.
Апи за замовчуванням віддає замовлення з типом=1, тобто. "В обробці", коли на розетці на замовлення з'являється ТТН він все ще висить у даному статусі?
Апи за замовчуванням віддає замовлення з типом=1, тобто. "В обробці", коли на розетці на замовлення з'являється ТТН він все ще висить у даному статусі?
Добрий день. Додав 2 галочки в дію "Отримувати всі замовлення" та "Не створювати замовлення, а тільки оновлювати ТТН у поточних (При включенні галочки додавання ТТН)". Ідея приблизно така: 1. Залишаєте одну дію зараз як є та забираєте замовлення тільки за останню добу 2. Ставите НОВУ дію і включаєте там ці 2 галочки + ставте до днів. Ця дія братиме всі замовлення з розетки і тільки апатиме їм ТТН якщо вони з'являться. Для першої дії в жодному разі галочку "Отримувати всі замовлення" не включаєте, щоб вам не летіли старі або скасовані замовлення тощо.
Добрий день. Додав 2 галочки в дію "Отримувати всі замовлення" та "Не створювати замовлення, а тільки оновлювати ТТН у поточних (При включенні галочки додавання ТТН)". Ідея приблизно така:
1. Залишаєте одну дію зараз як є та забираєте замовлення тільки за останню добу
2. Ставите НОВУ дію і включаєте там ці 2 галочки + ставте до днів. Ця дія братиме всі замовлення з розетки і тільки апатиме їм ТТН якщо вони з'являться. Для першої дії в жодному разі галочку "Отримувати всі замовлення" не включаєте, щоб вам не летіли старі або скасовані замовлення тощо.
Дякую.
тепер буде дві дії.
правда мене щось періодично викидає з боксу, а якщо дві дії поставити - я підозрюю буде вдвічі частіше викидати.
я хотілося зробити дію щоб робити запит на конкретне замовлення
https://1b.app/ru/forum/price-platforms-and-marketplaces/12855-dodelat-import-nomera-nakladnoy-dostavki-s-rozetki-otdelnim-deystvim/
ніхто чомусь не хоче робити
Чи можливо ви використовуєте restapi під своїм логіном в якомусь місці? Тоді вас може інколи викидати. Вказана вище дія не впливає на те, чи викидає вас з боксу чи ні. Щодо теми, яку ви вказали наскільки я бачу вам там оцінили доопрацювання для окремої дії. Вам виставити за нею рахунок та реалізувати?
Чи можливо ви використовуєте restapi під своїм логіном в якомусь місці? Тоді вас може інколи викидати. Вказана вище дія не впливає на те, чи викидає вас з боксу чи ні.
Щодо теми, яку ви вказали наскільки я бачу вам там оцінили доопрацювання для окремої дії. Вам виставити за нею рахунок та реалізувати?
На жаль, тут я нічим не можу вам допомогти. Спробуйте уточнити в темі вище або в темі де вам писали про бонусний годинник чому цей годинник не розповсюджується на вказану доопрацювання.
На жаль, тут я нічим не можу вам допомогти. Спробуйте уточнити в темі вище або в темі де вам писали про бонусний годинник чому цей годинник не розповсюджується на вказану доопрацювання.
якщо через свій кабінет роблю ТТН – укрпочта бере 33 грн якщо через розетку - виходить 18грн плюс безкоштовна доставка. дія корисна я думаю треба всім, не розумію чому не хочуть
якщо через свій кабінет роблю ТТН – укрпочта бере 33 грн
якщо через розетку - виходить 18грн
плюс безкоштовна доставка.
дія корисна я думаю треба всім, не розумію чому не хочуть
Якщо дія заощадить вам гроші, ви зможете дуже швидко окупити вартість доопрацювання, якщо вона дійсно така важлива і настільки корисна. Рішення про безкоштовні доробки я не приймаю, тому на жаль не можу вам допомогти з цього питання.
Якщо дія заощадить вам гроші, ви зможете дуже швидко окупити вартість доопрацювання, якщо вона дійсно така важлива і настільки корисна. Рішення про безкоштовні доробки я не приймаю, тому на жаль не можу вам допомогти з цього питання.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар