Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Останній скріншот – це додаткові поля товару, а на першому скріншоті показано налаштування оптових цін. Так ось який функціонал ви використовуєте і як він налаштований, щоб заповнювати оптові ціни на основі додаткових полів?
Останній скріншот – це додаткові поля товару, а на першому скріншоті показано налаштування оптових цін. Так ось який функціонал ви використовуєте і як він налаштований, щоб заповнювати оптові ціни на основі додаткових полів?
Додаткові поля просто не заповнюють оптові ціни товару. Отже, яким функціоналом ви це робите, чому ціни з додаткових полів повинні перенестися в оптові ціни?
Додаткові поля просто не заповнюють оптові ціни товару. Отже, яким функціоналом ви це робите, чому ціни з додаткових полів повинні перенестися в оптові ціни?
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав:
Клієнт мав на увазі інше, є дія, яка раз на годину записує ціну в залежності від кількості https://box.terem.com.ua/admin/auto/action/hour/edit/ Обчислити ціни продуктів щодо кількості згідно з налаштуваннями цін для категорій І замість того, щоб видалити старі ціни та записати нові, дія дописала наступним записом(доповнила) ціни
Як це виправити?
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
[/quote]
Клієнт мав на увазі інше, є дія, яка раз на годину записує ціну в залежності від кількості https://box.terem.com.ua/admin/auto/action/hour/edit/
Обчислити ціни продуктів щодо кількості згідно з налаштуваннями цін для категорій
І замість того, щоб видалити старі ціни та записати нові, дія дописала наступним записом(доповнила) ціни
[file]12153[/file]
Як це виправити?
Суцільна абстракція... Налаштування я знайшов, думаю, що там прив'язка або за кількістю, або за налаштуванням і в залежності від цього прописує ціну або оновлює. Але я не побачив там щоб можна було використовувати змінні додаткові поля
Суцільна абстракція...
Налаштування я знайшов, думаю, що там прив'язка або за кількістю, або за налаштуванням і в залежності від цього прописує ціну або оновлює. Але я не побачив там щоб можна було використовувати змінні додаткові поля
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав: Суцільна абстракція... Налаштування я знайшов, думаю, що там прив'язка або за кількістю, або за налаштуванням і в залежності від цього прописує ціну або оновлює. Але я не побачив там щоб можна було використовувати змінні додаткові поля
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
Суцільна абстракція...
Налаштування я знайшов, думаю, що там прив'язка або за кількістю, або за налаштуванням і в залежності від цього прописує ціну або оновлює. Але я не побачив там щоб можна було використовувати змінні додаткові поля
[/quote]
Ціна в залежності від кількості проставляється тут формулою https://box.terem.com.ua/admin/shop/categoryprice/
[file]12172[/file]
Питання в іншому, як видалити масово ці ціни [file]12173[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар