Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
увімкнув налаштування у дії імпорту процесів з Розетки - "Заповнити накладну доставки в існуючому процесі на підставі ТТН Розетки (за умови, що в процесі немає накладної доставки)"
при імпорті ттн укрпочти не активується обробник укрпочти і роздрукувати наклейку не виходить.
подібну проблему для промо начебто вирішили
https://crm-onebox.com/ru/support/logistics-and-delivery-services/5185-otslezhivanie-ttn-ukrpochti/
прохання виправити для розетки.
увімкнув налаштування у дії імпорту процесів з Розетки - "Заповнити накладну доставки в існуючому процесі на підставі ТТН Розетки (за умови, що в процесі немає накладної доставки)" при імпорті ттн укрпочти не активується обробник укрпочти і роздрукувати наклейку не виходить. подібну проблему для промо начебто вирішили https://crm-onebox.com/ru/support/logistics-and-delivery-services/5185-otslezhiv... прохання виправити для розетки.
увімкнув налаштування у дії імпорту процесів з Розетки - "Заповнити накладну доставки в існуючому процесі на підставі ТТН Розетки (за умови, що в процесі немає накладної доставки)" при імпорті ттн укрпочти не активується обробник укрпочти і роздрукувати наклейку не виходить.
Логічно, адже йдеться в налаштуванні про Нову пошту.
Подайте приклад процесу з ТТН Укрпошти (з Розетки). Ми перевіримо видачу та запропонуємо рішення.
[quote]
увімкнув налаштування у дії імпорту процесів з Розетки - "Заповнити накладну доставки в існуючому процесі на підставі ТТН Розетки (за умови, що в процесі немає накладної доставки)"
при імпорті ттн укрпочти не активується обробник укрпочти і роздрукувати наклейку не виходить.
[/quote]
Логічно, адже йдеться в налаштуванні про Нову пошту.
[quote]
[/quote]
Подайте приклад процесу з ТТН Укрпошти (з Розетки). Ми перевіримо видачу та запропонуємо рішення.
Так. Можу запропонувати доопрацювати за аналогією з дією "PromUA / Імпортувати накладну замовлення з prom.ua" – щоб при імпорті ТТН перевіряти автоматизацію способу доставки процесу, і якщо це Укрпошта – створювати інвойс із номером ТТН Укрпошти. Займе таке доопрацювання 1 годину.
[quote]
https://adapter.crm-onebox.com/16922/ - цей підійде?
[/quote]
Так.
Можу запропонувати доопрацювати за аналогією з дією "PromUA / Імпортувати накладну замовлення з prom.ua" – щоб при імпорті ТТН перевіряти автоматизацію способу доставки процесу, і якщо це Укрпошта – створювати інвойс із номером ТТН Укрпошти.
Займе таке доопрацювання 1 годину.
незрозуміло, що таке інвойс і як він допомагає автоматизації відстежувати трек номер, якщо за аналогією з промом, то там все відстежується і мене це влаштовує за бонусний годинник зробити можна?
незрозуміло, що таке інвойс і як він допомагає автоматизації відстежувати трек номер,
якщо за аналогією з промом, то там все відстежується і мене це влаштовує
за бонусний годинник зробити можна?
незрозуміло, що таке інвойс і як він допомагає автоматизації відстежувати трек номер, якщо за аналогією з промом, то там все відстежується і мене це влаштовує
архітектурні терміни це дозволить відстежувати статус посилки
уточню цей момент
за аналогією з промом ця пряма окрема дія вийде?
ні, аналогічний функціонал - створення інвойсу Укрпошти всередині OneBox
та відстеження буде працювати?
+
[quote]
незрозуміло, що таке інвойс і як він допомагає автоматизації відстежувати трек номер,
якщо за аналогією з промом, то там все відстежується і мене це влаштовує
[/quote]
архітектурні терміни
це дозволить відстежувати статус посилки
[quote]
[/quote]
уточню цей момент
[quote]
за аналогією з промом ця пряма окрема дія вийде?
[/quote]
ні, аналогічний функціонал - створення інвойсу Укрпошти всередині OneBox
[quote]
та відстеження буде працювати?
[/quote]
+
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар