Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
З'являється замовлення в розетці, замовлення вивантажується в ONEBOX без ТТН, оскільки його ще немає.
А потім оформляють ТТН і вписують його в кабінеті ROZETKA, як зробити, щоб ТТН з'явилося в ONEBOX.
З'являється замовлення в розетці, замовлення вивантажується в ONEBOX без ТТН, оскільки його ще немає. А потім оформляють ТТН і вписують його в кабінеті ROZETKA, як зробити, щоб ТТН з'явилося в ONEBOX.
потрібно доопрацювати таке причому щоб треки укрпочти відстежувалися в боксі насамперед. тому що якщо ттн укрпочти робити в розетці, там безкоштовна доставка. прохання доробити. у мене начебто має бути 2 бонусні години як хмарного клієнта.
потрібно доопрацювати таке
причому щоб треки укрпочти відстежувалися в боксі насамперед.
тому що якщо ттн укрпочти робити в розетці, там безкоштовна доставка.
прохання доробити.
у мене начебто має бути 2 бонусні години як хмарного клієнта.
Мироненко Дмитро ФОП Мироненко Дмитро Клієнт писав/ла: прохання доробити. у мене начебто має бути 2 бонусні години як хмарного клієнта.
Добридень! Трохи не вірно - 2 бонусні години надається хмарним клієнтам - але за умови, що вони на OS. Тобто. має бути сплачений хмарний тариф OS
[quote]
Мироненко Дмитро
ФОП Мироненко Дмитро
Клієнт писав/ла:
прохання доробити.
[/quote]
Добридень!
Трохи не вірно - 2 бонусні години надається хмарним клієнтам - але за умови, що вони на OS.
Тобто. має бути сплачений хмарний тариф OS
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[quote]
Мироненко Дмитро
ФОП Мироненко Дмитро
Клієнт писав/ла:
прохання доробити.
[/quote]
Добридень!
Трохи не вірно - 2 бонусні години надається хмарним клієнтам - але за умови, що вони на OS.
Тобто. має бути сплачений хмарний тариф OS
[/quote]
Разово не знято всіх обмежень Максимом?
Дивіться 8 пункт https://crm-onebox.com/ru/support/onebox-official-news/9231-snyati-vse-ogranicheniya-po-forumu-dlya-onebox-os/
Чижик Олександр Сергійович OneBox production Адміністратор писав/ла: ні не зняті - я вище описав все правильно
Значить, всі клієнти які знаходяться на хмарі OS - не мають 2 бонусних годин. Правильно?
[quote]
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
ні не зняті - я вище описав все правильно
[/quote]
Значить, всі клієнти які знаходяться на хмарі OS - не мають 2 бонусних годин. Правильно?
Юрченко Роман Сергійович написав: Значить, всі клієнти які знаходяться на хмарі OS - не мають 2 бонусних годин. Правильно?
Не всі клієнти мають такі можливості - Ви самі особисто посилаєтеся на топік, в якому описані обмеження та чому (конкретно щодо Вас писав Ігор). Для тих хто не має обмежень - 2 бонусні години поширюються на "корисний" функціонал - корисність визначається розробником на підставі пропозицій/топиків клієнтів.
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[/quote]
Не всі клієнти мають такі можливості - Ви самі особисто посилаєтеся на топік, в якому описані обмеження та чому (конкретно щодо Вас писав Ігор).
Для тих хто не має обмежень - 2 бонусні години поширюються на "корисний" функціонал - корисність визначається розробником на підставі пропозицій/топиків клієнтів.
Чижик Олександр Сергійович OneBox production Адміністратор писав/ла: Для тих хто не має обмежень - 2 бонусні години поширюються на "корисний" функціонал - корисність визначається розробником на підставі пропозицій/топиків клієнтів.
Олександр, дякую за пояснення. Хоча, наскільки мені видно з коментарів Максима, явно інакше було сказано ( А взагалі, від 60$ на місяць я не збіднію)) Але те, що 2 години будуть даватися іншим клієнтам боксу - я реально радий))) Є надія, що система таким чином буде краще розвиватися.
[quote]
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
Для тих хто не має обмежень - 2 бонусні години поширюються на "корисний" функціонал - корисність визначається розробником на підставі пропозицій/топиків клієнтів.
[/quote]
Олександр,
дякую за пояснення. Хоча, наскільки мені видно з коментарів Максима, явно інакше було сказано ([file]11368[/file]
А взагалі, від 60$ на місяць я не збіднію)) Але те, що 2 години будуть даватися іншим клієнтам боксу - я реально радий))) Є надія, що система таким чином буде краще розвиватися.
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: Це необхідно доопрацьовувати, щоб існуючому процесу оновити ТТН - це займе 1 годину
прохання доопрацювати налаштування у мене є 2 бонусні години.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
Це необхідно доопрацьовувати, щоб існуючому процесу оновити ТТН - це займе 1 годину
[/quote]
у OneBox OS додано налаштування "Заповнити накладну доставки в існуючому процесі на підставі ТТН Розетки (за умови, що в процесі немає накладної доставки)" у дії імпорту процесів з Розетки чекайте на оновлення
[quote]
[/quote]
у OneBox OS додано налаштування "Заповнити накладну доставки в існуючому процесі на підставі ТТН Розетки (за умови, що в процесі немає накладної доставки)" у дії імпорту процесів з Розетки
чекайте на оновлення
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар