Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. При відпрацюванні денного крона сьогодні посипалися старі замовлення з Prom, понад 50 штук доступні за посиланням https://crm.ohrana.ua/admin/customorder/zakaz-klienta/?statusid[0]=1059&ok=1&searchLine=
Налаштування не змінювалися, і інтеграція працює вже давно. Підкажіть у чому причина?
дублів може і немає, замовлення старовинні, створені клієнтом ще до того, як ми включили інтеграцію в Бокс. При включенні інтеграції (близько 3 місяців тому) посипалася низка замовлень, ми їх видалили, і далі приходили тільки нові. І чомусь 9/09 посипалися знову старі замовлення
дублів може і немає, замовлення старовинні, створені клієнтом ще до того, як ми включили інтеграцію в Бокс. При включенні інтеграції (близько 3 місяців тому) посипалася низка замовлень, ми їх видалили, і далі приходили тільки нові. І чомусь 9/09 посипалися знову старі замовлення
Я не можу сказати, чому це сталося напевно, якщо це не відбувається зараз. У дії перевіряються віддалені процеси - то якби вони були створені раніше - їх би не створило. Ймовірно, вони з якоїсь причини з'явилися у видачі на замовлення API Prom`а
Я не можу сказати, чому це сталося напевно, якщо це не відбувається зараз.
У дії перевіряються віддалені процеси - то якби вони були створені раніше - їх би не створило.
Ймовірно, вони з якоїсь причини з'явилися у видачі на замовлення API Prom`а
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар