Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Andrew написав: Добрий день. Підкажіть, чи є можливість передавати ттн нової пошти та джастину з боксу на пром?
Доброго дня! Вам необхідно на одному з етапів бізнес-процесу встановити автоматичну дію "PromUA / Зберегти номер декларації доставки поточного процесу"
[quote]
Andrew написав:
Добрий день.
Підкажіть, чи є можливість передавати ттн нової пошти та джастину з боксу на пром?
[/quote]
Доброго дня!
Вам необхідно на одному з етапів бізнес-процесу встановити автоматичну дію "PromUA / Зберегти номер декларації доставки поточного процесу"
Andrew написав: Добрий день. Спасибі за відповідь. Я встановив раніше, але не передає
У Вас стоїть дія на етапі, коли вже ТТН додані в реєстр і роздруковані?
[quote]
Andrew написав:
Добрий день.
Спасибі за відповідь.
Я встановив раніше, але не передає
[/quote]
Andrew написав: Добрий день. Спасибі за відповідь. Я встановив раніше, але не передає
а їх обов'язково потрібно до реєстру додавати?
[quote]
Морозова Олеся написав:
[quote]
Andrew написав:
Добрий день.
Спасибі за відповідь.
[/quote]
[/quote]
Якщо у Вас стоїть інтеграція з НП і Ви передаєте ТТН у власний кабінет НП, то так.
[quote]
Andrew написав:
[quote]
Морозова Олеся написав:
[quote]
Andrew написав:
Добрий день.
Спасибі за відповідь.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Якщо у Вас стоїть інтеграція з НП і Ви передаєте ТТН у власний кабінет НП, то так.
Andrew написав: А як бути з ттн джастіном, його теж не передає
У всіх замовленнях зі способом доставки Justin накладні в Prome генеруються автоматично. Спробуйте поставити в Боксі на етапі бізнес-процесу дію "Замінити ЄП на номер ТТН Justin".
[quote]
Andrew написав:
А як бути з ттн джастіном, його теж не передає
[/quote]
У всіх замовленнях зі способом доставки Justin накладні в Prome генеруються автоматично.
Спробуйте поставити в Боксі на етапі бізнес-процесу дію "Замінити ЄП на номер ТТН Justin".
Andrew Клієнт Користувач писав/а: А як бути з ттн джастіном, його теж не передає
У Вас вдалося вирішити питання з передачею ТТН на Prom.ua?
[quote]
Andrew
Клієнт
Користувач писав/а:
А як бути з ттн джастіном, його теж не передає
[/quote]
У Вас вдалося вирішити питання з передачею ТТН на Prom.ua?
Доброго дня все налаштував за вищевказаною схемою, але не працює. Дія "PromUA / Зберегти номер декларації доставки поточного процесу" стоїть вже на етапі, де реєстр роздрукований.
Доброго дня все налаштував за вищевказаною схемою, але не працює.
Дія "PromUA / Зберегти номер декларації доставки поточного процесу" стоїть вже на етапі, де реєстр роздрукований.
[file]12035[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар