Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Не виводяться Description та H1 на сторінках брендів. На сторінці бренду заповнюємо поля [file]7639[/file] Але в коді сайту вони не відображаються [file]7640[/file]
Не виводяться Description та H1 на сторінках брендів. На сторінці бренду заповнюємо поля Але в коді сайту вони не відображаються
У вас індивідуальний шаблон - мені знадобиться час на вивчення технічного завдання щодо його розробки на предмет виведення зазначених даних. Як буде результат – я повідомлю.
У вас індивідуальний шаблон - мені знадобиться час на вивчення технічного завдання щодо його розробки на предмет виведення зазначених даних. Як буде результат – я повідомлю.
Добрий день. На жаль, мені не вдалося знайти жодної інформації про те, що у вашому індивідуальному шаблоні повинні виводитися з зазначеного місця в зазначеному блоці вказані seo-складові. Я можу порадити звернутися безпосередньо до персонального менеджера, з яким ви займалися розробкою вашого шаблону для вирішення цього питання.
Добрий день. На жаль, мені не вдалося знайти жодної інформації про те, що у вашому індивідуальному шаблоні повинні виводитися з зазначеного місця в зазначеному блоці вказані seo-складові.
Я можу порадити звернутися безпосередньо до персонального менеджера, з яким ви займалися розробкою вашого шаблону для вирішення цього питання.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар