Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Баг. не виводяться товари на сайт, хоча все включено.
При виборі будь-якої категорії товарів немає [file]5154[/file]
Ось наприклад тут http://patriziapepe.com.ua/spring-summer-18-905/
хоча товари в системі є, вони є і проставлені модельні ряди.
Прохання вплинути на вирішення проблеми, оскільки сайт за фактом не працює
Баг. не виводяться товари на сайт, хоча все включено. При виборі будь-якої категорії товарів немає Ось наприклад тут http://patriziapepe.com.ua/spring-summer-18-905/ хоча товари в системі є, вони є і проставлені модельні ряди. Прохання вплинути на вирішення проблеми, оскільки сайт за фактом не працює
Спробуй зробити наступне якщо це кінцева категорія то налаштуй або якщо це батьківська то пробуй її налаштувати так .П
Спробуй зробити наступне якщо це кінцева категорія то налаштуй [file]5181[/file] або [file]5182[/file]якщо це батьківська то пробуй її налаштувати так [file]5183[/file] .П
Олександр Юрійович Хіц написав: На жаль, це не допоможе, магазин кастомний і все, що можна включено. Це баг.
Якщо брати взагалі то у мене також кастомний чи мова за те що він з боксом працює по апі?
[quote]
Олександр Юрійович Хіц написав:
На жаль, це не допоможе, магазин кастомний і все, що можна включено. Це баг.
[/quote]
Якщо брати взагалі то у мене також кастомний чи мова за те що він з боксом працює по апі?
Олександр Юрійович Хіц написав: На жаль, це не допоможе, магазин кастомний і все, що можна включено. Це баг.
У нас шаблон категорій виглядає так. І не всі блоки є можливість вивести так як сайт робився індивідуально. Розробники на форумі є? Всі налаштування перелопатили, нічого не допомагає, я впевнений, що це баг.
[quote]
Чірков Максим
Тзов Екомора написав:
[quote]
Олександр Юрійович Хіц написав:
На жаль, це не допоможе, магазин кастомний і все, що можна включено. Це баг.
[/quote]
[/quote]
У нас шаблон категорій виглядає так. [file]5215[/file]
І не всі блоки є можливість вивести [file]5216[/file] так як сайт робився індивідуально.
Розробники на форумі є? Всі налаштування перелопатили, нічого не допомагає, я впевнений, що це баг.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар