Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
Є в налаштуваннях сайту поле для даних обов'язкових для eCommerce, а саме ідентифікатора замовлення, назви і кількості замовлених товарів і ціни?
Добрий день. Є в налаштуваннях сайту поле для даних обов'язкових для eCommerce, а саме ідентифікатора замовлення, назви і кількості замовлених товарів і ціни?
З eCommerce в інтернет-магазині є лише налаштування "Код Ecommerce для сторінки успішної покупки", який підтримує заміну smarty-змінних, таких як: id - ідентифікатор процесу orderid – ідентифікатор процесу currencyCode - назва валюти transactionId - TID{ідентифікатор замовлення} affiliation - назва магазину revenue - сума замовлення tax - сума ндс shipping - вартість доставки // масив продуктів, висновок доступний через foreach products [{ name - назва товару, id - артикул / зовнішній ід / ідентифікатор, category - назва категорії, ціна - ціна, quantity - кількість, brand - бренд }] event = gtm-ee-event eventCategory = Enhanced Ecommerce eventAction = Purchase eventNonInteraction = False
З eCommerce в інтернет-магазині є лише налаштування "Код Ecommerce для сторінки успішної покупки", який підтримує заміну smarty-змінних, таких як:
id - ідентифікатор процесу
orderid – ідентифікатор процесу
currencyCode - назва валюти
transactionId - TID{ідентифікатор замовлення}
affiliation - назва магазину
revenue - сума замовлення
tax - сума ндс
shipping - вартість доставки
// масив продуктів, висновок доступний через foreach
products [{
name - назва товару,
id - артикул / зовнішній ід / ідентифікатор,
category - назва категорії,
ціна - ціна,
quantity - кількість,
brand - бренд
}]
event = gtm-ee-event
eventCategory = Enhanced Ecommerce
eventAction = Purchase
eventNonInteraction = False
Я запропонував спеціялістам, які налаштовують нам рекламу Google, вставити прихований у поле Боксу eCommerce. Вони сказали, що це не те поле. Я сказав, що такого не може бути, тому що Ванбокс – це дуже крута програма. Вони попросили задати запитання. Я надіслав Вашу відповідь. Вони знову сказали, що це не поле. Я не отримав відповіді на моє запитання. Ви можете відповісти на це моє запитання ТАК чи НІ? Є в налаштуваннях сайту Ванбокс поле для таких даних eCommerce: ідентифікатора замовлення, назва, кількість замовлених товарів, ціна?
Я запропонував спеціялістам, які налаштовують нам рекламу Google, вставити прихований у поле Боксу eCommerce. Вони сказали, що це не те поле. Я сказав, що такого не може бути, тому що Ванбокс – це дуже крута програма. Вони попросили задати запитання. Я надіслав Вашу відповідь. Вони знову сказали, що це не поле. Я не отримав відповіді на моє запитання.
Ви можете відповісти на це моє запитання ТАК чи НІ?
Є в налаштуваннях сайту Ванбокс поле для таких даних eCommerce: ідентифікатора замовлення, назва, кількість замовлених товарів, ціна?
Ви можете відповісти на це моє запитання ТАК чи НІ? Є в налаштуваннях сайту Ванбокс поле для таких даних eCommerce: ідентифікатора замовлення, назва, кількість замовлених товарів, ціна?
Ні, не можу - бо ваші питання не дають мені розуміння, що саме вам потрібно. Вище я вказав на те, що є в системі. Якщо вам це не підходить – складайте технічне завдання та звертайтеся з ним до інтеграторів – вони нададуть вам рішення щодо інтеграції з тим, що вам потрібно – якщо це можливо.
[quote]
Ви можете відповісти на це моє запитання ТАК чи НІ?
Є в налаштуваннях сайту Ванбокс поле для таких даних eCommerce: ідентифікатора замовлення, назва, кількість замовлених товарів, ціна?
[/quote]
Ні, не можу - бо ваші питання не дають мені розуміння, що саме вам потрібно.
Вище я вказав на те, що є в системі. Якщо вам це не підходить – складайте технічне завдання та звертайтеся з ним до інтеграторів – вони нададуть вам рішення щодо інтеграції з тим, що вам потрібно – якщо це можливо.
Олександр - ми робили схожі запити по екомерс, зможу показати на прикладі. Беріть до уваги, що самі налаштування ніби не складні, але буде багато часу на комунікацію між усіма сторонами.
Олександр - ми робили схожі запити по екомерс, зможу показати на прикладі.
Беріть до уваги, що самі налаштування ніби не складні, але буде багато часу на комунікацію між усіма сторонами.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар