1b.app
Скопійоване посилання -

Дублікат зображення WordPress

Привіт, OneBox Corp!
Ми оновлюємо наші продукти на вебсайті через модуль оновлення WooCommerce від 1box. Але ми отримуємо багато дублікатів зображень. Це близько 7 тисяч дублікатів зображень. Я розробник WordPress. Будь ласка, допоможіть мені розібратися з цією проблемою. Ми переплачуємо близько 50 доларів щомісяця за сервер з 2023 року. Ми переплатили близько 1 тисячі доларів. Моя компанія повністю розчарована 1box та мною після того, як дізналася про цю справу. Будь ласка, допоможіть розібратися з цим якомога швидше.
З повагою, Рахімджон!
Оригінальне питання доступне на версії: en

Відповіді:

Комилжонов Рахимжон Окилжон
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Відео
вчера, 19:16
Оригінальний коментар доступний на версії: en

Підкажіть, до чого тут onebox якщо зображення передаються в api яке надає WooCommerce?
Наприклад, щоб передати фото використовується запит
/wp-json/wc/v3/products/{id}/variations
до якого серед інших полів передається список посилань на зображення у полі images.
Бокс не керує далі місцем і не повинен видаляти старі зображення або очищати місце. Це проблеми власників і розробників сайту, тобто. у цьому випадку Ваші.
сегодня, 13:12
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар