1b.app
Скопійоване посилання -

Як ви справляєтеся з рутиною в інтернет-магазині? Потрібен ваш досвід

Всім привіт!
Працюю з автоматизацією в e-commerce і хочу зрозуміти, які завдання у власників та менеджерів інтернет-магазинів «з'їдають» найбільше часу та нервів.
З того, що бачу найчастіше:
- вручну завантажують та оновлюють товари;
- стежать за залишками та цінами у постачальників;
- повідомляють клієнтів про замовлення;
- Формують документи та звіти.
Хочу запитати у вас:
1. Що саме у вашому магазині хотілося б автоматизувати насамперед?
2. Чи пробували ви якісь готові рішення? Що сподобалося, а що ні?
3. Для вас важливіша швидкість роботи чи можливість все налаштувати «під себе»?
Я паралельно тестую різні сценарії автоматизації та можу поділитися своїми напрацюваннями. Якщо цікаво, можу показати приклад або зробити маленький тест прямо на вашому завданні.
Дуже цікаво почути ваш досвід!
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Матюшко Денис ВАНБОКС КОРП
OneBox, Sales Manager
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Звʼязались з вами в телефонному режимі
18.08.2025, 11:29

Я от нещодавно почав працювати з компанією, яка займається відправками товарів, і найбільше головного болю у нас завжди було саме з пакуванням. Коробки, кур’єрські пакети, все це треба тримати в запасі, бо інакше постійно зупинка процесу. Зараз вирішив це питання через ShopTobi https://shoptobi.com.ua/categories/kurerskie-pakety – вони реально виручають, бо можна замовити різні формати одразу, і не бігати потім по місту шукати, де взяти. Це теж певна автоматизація, бо процес пакування вже не вибиває зі звичного ритму роботи.
23.08.2025, 11:12

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар