1b.app
Скопійоване посилання -

Падають порожні замовлення з ХОРОШОП

Вітаю! Вже не перший раз бачимо пусті замовлення. На стороні хорошоп замовлення повноцінне, все добре. Саме у OneBox все передається, окрім товарів.

Приклад замовлення bazamolliua.1b.app/30096/

Відповіді:

Доброго дня. Якщо в замовленні не вистачає продуктів, це може означає, що бокс не знайшов їх у себе по отриманій зв'язці. Для таких випадків можу запропонувати у вигляді налаштування в коментарі до замовлення писати щось на кшталт "Продукт ХХХ з добрива не знайдений по полю ХХ в Onebox", так Ви зможете розуміти яких продуктів бокс не додав - займе 1год доробки. Виставити рахунок?
20.03.2025, четверг, 17:23
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Volokhovich Evgeniy
Адміністратор

шнурок
OneBox production писал/а:
Доброго дня. Якщо в замовленні не вистачає продуктів, це може означає, що бокс не знайшов їх у себе по отриманій зв'язці. Для таких випадків можу запропонувати у вигляді налаштування в коментарі до замовлення писати щось на кшталт "Продукт ХХХ з добрива не знайдений по полю ХХ в Onebox", так Ви зможете розуміти яких продуктів бокс не додав - займе 1год доробки. Виставити рахунок?

Дякую за відповідь! Вивчили питання з нестачею товарів на складі, товарів завжди достатньо. Чи є ще якісь думки з цього питання ?
21.03.2025, пятница, 14:42

Volokhovich Evgeniy писал/а:
Чи є ще якісь думки з цього питання ?

Да, я думаю что очень хорошо что у Вас есть наличие товаров на складе.
21.03.2025, пятница, 14:46

Тільки причому тут залишок товару до того що бокс ймовірно не може ЗНАЙТИ КАРТКУ товару я не зовсім розумію. Я підкреслю, мабуть не може знайти. Знову ж таки ми можемо з Вами гадати що ж може бути не так, а можемо зробити доопрацювання і Ви самі побачите що саме не сподобалося в замовленні боксу наступного разу.
21.03.2025, пятница, 14:48

Volokhovich Evgeniy
Адміністратор

шнурок
OneBox production писал/а:
Тільки причому тут залишок товару до того що бокс ймовірно не може ЗНАЙТИ КАРТКУ товару я не зовсім розумію. Я підкреслю, мабуть не може знайти. Знову ж таки ми можемо з Вами гадати що ж може бути не так, а можемо зробити доопрацювання і Ви самі побачите що саме не сподобалося в замовленні боксу наступного разу.

Ви пропонуєте доопрацювання яке вказує на баг ? картка товару є та створена ще рік тому. Прикріпив скріншот.

Ось скріншот картки товару (прикріпив)
21.03.2025, пятница, 15:16

Хто вирішив, що це баг? Ви показали відповідь апі добрепа, де в полі по якому шукається продукт і що у Вас в артикулі товару таке ж значення?
Чи Ви просто припускаєте, що це нібито помилка системи, при цьому не маючи жодних доказів про це?
Я бачу що це другий випадок, тому я запропонував Вам рішення яке дозволить НАЩИЙ раз при такому закінченні обставин у коментарях до процесу побачити ЧОМУ продукт не знайшло. Очевидно що якби бокс неправильно працював у цьому випадку, то без товарів би були всі замовлення а не якийсь один, виходячи з цього можна припустити що у товарів переданих добропів не такі ідентифікатори і саме тому товар не знайдений. Але знову ж таки конкретну причину можна дізнатися тільки поставивши туди логи і додавши коментар, що я Вам і запропонував.
21.03.2025, пятница, 15:39

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар