Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вітаю! Вже не перший раз бачимо пусті замовлення. На стороні хорошоп замовлення повноцінне, все добре. Саме у OneBox все передається, окрім товарів.
Приклад замовлення bazamolliua.1b.app/30096/
Вітаю! Вже не перший раз бачимо пусті замовлення. На стороні хорошоп замовлення повноцінне, все добре. Саме у OneBox все передається, окрім товарів.
Доброго дня. Якщо в замовленні не вистачає продуктів, це може означає, що бокс не знайшов їх у себе по отриманій зв'язці. Для таких випадків можу запропонувати у вигляді налаштування в коментарі до замовлення писати щось на кшталт "Продукт ХХХ з добрива не знайдений по полю ХХ в Onebox", так Ви зможете розуміти яких продуктів бокс не додав - займе 1год доробки. Виставити рахунок?
Доброго дня. Якщо в замовленні не вистачає продуктів, це може означає, що бокс не знайшов їх у себе по отриманій зв'язці. Для таких випадків можу запропонувати у вигляді налаштування в коментарі до замовлення писати щось на кшталт "Продукт ХХХ з добрива не знайдений по полю ХХ в Onebox", так Ви зможете розуміти яких продуктів бокс не додав - займе 1год доробки. Виставити рахунок?
шнурок OneBox production писал/а: Доброго дня. Якщо в замовленні не вистачає продуктів, це може означає, що бокс не знайшов їх у себе по отриманій зв'язці. Для таких випадків можу запропонувати у вигляді налаштування в коментарі до замовлення писати щось на кшталт "Продукт ХХХ з добрива не знайдений по полю ХХ в Onebox", так Ви зможете розуміти яких продуктів бокс не додав - займе 1год доробки. Виставити рахунок?
Дякую за відповідь! Вивчили питання з нестачею товарів на складі, товарів завжди достатньо. Чи є ще якісь думки з цього питання ?
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
[/quote]
Дякую за відповідь! Вивчили питання з нестачею товарів на складі, товарів завжди достатньо. Чи є ще якісь думки з цього питання ?
Volokhovich Evgeniy писал/а: Чи є ще якісь думки з цього питання ?
Да, я думаю что очень хорошо что у Вас есть наличие товаров на складе.
[quote]
Volokhovich Evgeniy писал/а:
Чи є ще якісь думки з цього питання ?
[/quote]
Да, я думаю что очень хорошо что у Вас есть наличие товаров на складе.
Тільки причому тут залишок товару до того що бокс ймовірно не може ЗНАЙТИ КАРТКУ товару я не зовсім розумію. Я підкреслю, мабуть не може знайти. Знову ж таки ми можемо з Вами гадати що ж може бути не так, а можемо зробити доопрацювання і Ви самі побачите що саме не сподобалося в замовленні боксу наступного разу.
Тільки причому тут залишок товару до того що бокс ймовірно не може ЗНАЙТИ КАРТКУ товару я не зовсім розумію. Я підкреслю, мабуть не може знайти. Знову ж таки ми можемо з Вами гадати що ж може бути не так, а можемо зробити доопрацювання і Ви самі побачите що саме не сподобалося в замовленні боксу наступного разу.
шнурок OneBox production писал/а: Тільки причому тут залишок товару до того що бокс ймовірно не може ЗНАЙТИ КАРТКУ товару я не зовсім розумію. Я підкреслю, мабуть не може знайти. Знову ж таки ми можемо з Вами гадати що ж може бути не так, а можемо зробити доопрацювання і Ви самі побачите що саме не сподобалося в замовленні боксу наступного разу.
Ви пропонуєте доопрацювання яке вказує на баг ? картка товару є та створена ще рік тому. Прикріпив скріншот.
Ось скріншот картки товару (прикріпив)
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
[/quote]
Ви пропонуєте доопрацювання яке вказує на баг ? картка товару є та створена ще рік тому. Прикріпив скріншот.
Ось скріншот картки товару (прикріпив)
[file]23760[/file]
Хто вирішив, що це баг? Ви показали відповідь апі добрепа, де в полі по якому шукається продукт і що у Вас в артикулі товару таке ж значення? Чи Ви просто припускаєте, що це нібито помилка системи, при цьому не маючи жодних доказів про це? Я бачу що це другий випадок, тому я запропонував Вам рішення яке дозволить НАЩИЙ раз при такому закінченні обставин у коментарях до процесу побачити ЧОМУ продукт не знайшло. Очевидно що якби бокс неправильно працював у цьому випадку, то без товарів би були всі замовлення а не якийсь один, виходячи з цього можна припустити що у товарів переданих добропів не такі ідентифікатори і саме тому товар не знайдений. Але знову ж таки конкретну причину можна дізнатися тільки поставивши туди логи і додавши коментар, що я Вам і запропонував.
Хто вирішив, що це баг? Ви показали відповідь апі добрепа, де в полі по якому шукається продукт і що у Вас в артикулі товару таке ж значення?
Чи Ви просто припускаєте, що це нібито помилка системи, при цьому не маючи жодних доказів про це?
Я бачу що це другий випадок, тому я запропонував Вам рішення яке дозволить НАЩИЙ раз при такому закінченні обставин у коментарях до процесу побачити ЧОМУ продукт не знайшло. Очевидно що якби бокс неправильно працював у цьому випадку, то без товарів би були всі замовлення а не якийсь один, виходячи з цього можна припустити що у товарів переданих добропів не такі ідентифікатори і саме тому товар не знайдений. Але знову ж таки конкретну причину можна дізнатися тільки поставивши туди логи і додавши коментар, що я Вам і запропонував.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар