Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Здрастуйте! З ранку 12.11.2024 бачимо дивну картину з вивантаженням залишків і замовлень. Вивантажує раз через раз і ще, по одному замовленню...
Чи є якісь думки як це виправити? Якби щось одне не працювало то було б легше, але не працює як я розумію все.
bazamolliua.1b.app
[file]22986[/file]
Здрастуйте! З ранку 12.11.2024 бачимо дивну картину з вивантаженням залишків і замовлень. Вивантажує раз через раз і ще, по одному замовленню... Чи є якісь думки як це виправити? Якби щось одне не працювало то було б легше, але не працює як я розумію все.
let him cook OneBox production писал/а: перегляньте останніх 2 auth на скрині. Після останнього є запит, а після передостаннього ні - найімовірніше там щось у відповіді.
Дякую зараз перевіримо
[quote]
let him cook
OneBox production писал/а:
перегляньте останніх 2 auth на скрині. Після останнього є запит, а після передостаннього ні - найімовірніше там щось у відповіді.
[/quote]
Дякую зараз перевіримо
let him cook OneBox production писал/а: перегляньте останніх 2 auth на скрині. Після останнього є запит, а після передостаннього ні - найімовірніше там щось у відповіді.
Я перевірив логи та не бачу посилок. Принаймні всі логи в районі часу вказаного на скріні. Бачу що авторизація проходить успішно, наступні логи на отримання замовлень теж всі успішні.
[quote]
let him cook
перегляньте останніх 2 auth на скрині. Після останнього є запит, а після передостаннього ні - найімовірніше там щось у відповіді.
[/quote]
Я перевірив логи та не бачу посилок.
Принаймні всі логи в районі часу вказаного на скріні.
Бачу що авторизація проходить успішно, наступні логи на отримання замовлень теж всі успішні.
Дивиться ось логи по вивантаженню замовлень. Чомусь бачу в логах за вчора тестове. Чи то відлік від тих яких немає в самому Onebox не розумію...
Дивиться ось логи по вивантаженню замовлень. Чомусь бачу в логах за вчора тестове. Чи то відлік від тих яких немає в самому Onebox не розумію...
[file]22989[/file]
[file]22990[/file]
Останній скрін показує останній стан. Тобто. якщо все ок, і через хвилину все ок - буде показувати останнім часом вдалої дії. Наскільки я бачу у Вас дві інтеграції з добре, Ви перевіряли обидві в адмінці?
Останній скрін показує останній стан. Тобто. якщо все ок, і через хвилину все ок - буде показувати останнім часом вдалої дії.
Наскільки я бачу у Вас дві інтеграції з добре, Ви перевіряли обидві в адмінці?
let him cook OneBox production писал/а: Останній скрін показує останній стан. Тобто. якщо все ок, і через хвилину все ок - буде показувати останнім часом вдалої дії. Наскільки я бачу у Вас дві інтеграції з добре, Ви перевіряли обидві в адмінці?
В нас одна працює зараз. Інші ми не використовуємо
[quote]
let him cook
Останній скрін показує останній стан. Тобто. якщо все ок, і через хвилину все ок - буде показувати останнім часом вдалої дії.
Наскільки я бачу у Вас дві інтеграції з добре, Ви перевіряли обидві в адмінці?
[/quote]
В нас одна працює зараз. Інші ми не використовуємо
Volokhovich Evgeniy написав: не імпортує поки що...
давайте розбиратися. Я правильно розумію, що у Вас є якесь замовлення, яке не імпортується в бокс? Якщо це не допомогло, давайте розбирати на прикладі: дайте якийсь номер замовлення або номер телефону клієнта (можна останні 4-5 цифр) який є в добре за останні пару годин, але не створюється в боксі.
[quote]
Volokhovich Evgeniy написав:
не імпортує поки що...
[/quote]
давайте розбиратися. Я правильно розумію, що у Вас є якесь замовлення, яке не імпортується в бокс?
Якщо це не допомогло, давайте розбирати на прикладі: дайте якийсь номер замовлення або номер телефону клієнта (можна останні 4-5 цифр) який є в добре за останні пару годин, але не створюється в боксі.
Volokhovich Evgeniy написав: не імпортує поки що...
давайте розбиратися. Я правильно розумію, що у Вас є якесь замовлення, яке не імпортується в бокс? Якщо це не допомогло, давайте розбирати на прикладі: дайте якийсь номер замовлення або номер телефону клієнта (можна останні 4-5 цифр) який є в добре за останні пару годин, але не створюється в боксі.
будь ласка номер 19104 замовлення на стороні хорошоп. Це замовлення не імпортоване
[quote]
let him cook
[quote]
не імпортує поки що...
[/quote]
давайте розбиратися. Я правильно розумію, що у Вас є якесь замовлення, яке не імпортується в бокс?
Якщо це не допомогло, давайте розбирати на прикладі: дайте якийсь номер замовлення або номер телефону клієнта (можна останні 4-5 цифр) який є в добре за останні пару годин, але не створюється в боксі.
[/quote]
будь ласка номер 19104 замовлення на стороні хорошоп. Це замовлення не імпортоване
let him cook OneBox production написав: Тключіть всі дії на етапі в боксі, в якому має створюватися це замовлення. Можливо, при створенні замовлення одна з дій отримує помилку і замовлення відкочується.
мої припущення підтвердилися. Ви отримуєте помилки під час створення замовлення: Виберіть склад продукту Кофта флісова Hawk Койот Camotec Вам потрібно ВИМКНУТИ на етапі створення замовлення дію резервування продукту, це дуже дивна логіка налаштування. Ставте його на етапі, на який перемикає людина (яка побачить проблему і дивиться її виправити), а не крон, який не може створити замовлення.
[quote]
let him cook
OneBox production написав:
Тключіть всі дії на етапі в боксі, в якому має створюватися це замовлення. Можливо, при створенні замовлення одна з дій отримує помилку і замовлення відкочується.
[/quote]
мої припущення підтвердилися. Ви отримуєте помилки під час створення замовлення:
Виберіть склад продукту Кофта флісова Hawk Койот Camotec
Вам потрібно ВИМКНУТИ на етапі створення замовлення дію резервування продукту, це дуже дивна логіка налаштування. Ставте його на етапі, на який перемикає людина (яка побачить проблему і дивиться її виправити), а не крон, який не може створити замовлення.
let him cook OneBox production написав: Тключіть всі дії на етапі в боксі, в якому має створюватися це замовлення. Можливо, при створенні замовлення одна з дій отримує помилку і замовлення відкочується.
мої припущення підтвердилися. Ви отримуєте помилки під час створення замовлення: Виберіть склад продукту Кофта флісова Hawk Койот Camotec Вам потрібно ВИМКНУТИ на етапі створення замовлення дію резервування продукту, це дуже дивна логіка налаштування. Ставте його на етапі, на який перемикає людина (яка побачить проблему і дивиться її виправити), а не крон, який не може створити замовлення.
Так дійсно проблема була в цьому. Дуже дякую!
[quote]
let him cook
[quote]
let him cook
OneBox production написав:
Тключіть всі дії на етапі в боксі, в якому має створюватися це замовлення. Можливо, при створенні замовлення одна з дій отримує помилку і замовлення відкочується.
[/quote]
мої припущення підтвердилися. Ви отримуєте помилки під час створення замовлення:
Виберіть склад продукту Кофта флісова Hawk Койот Camotec
Вам потрібно ВИМКНУТИ на етапі створення замовлення дію резервування продукту, це дуже дивна логіка налаштування. Ставте його на етапі, на який перемикає людина (яка побачить проблему і дивиться її виправити), а не крон, який не може створити замовлення.
[/quote]
Так дійсно проблема була в цьому. Дуже дякую!
бокс не видаляє вже імпортованих замовлень. Шукайте, куди Ви їх переключили.
Також помилки знову
на жаль Хорошоп обмежує час, який бокс може працювати з його апі. Тобто. ми не можемо щохвилини імпортувати замовлення, дефолту коштує обмеження - 800 секунд роботи апі на годину. У разі це обмеження перевищено - доки наступить слід. годину бокс не надсилає запити. Якщо у вашому тарифі добропа немає обмежень на використання апі (оочень спасли), можете поставити більше ліміту в діях.
[quote]
[file]22994[/file]
[file]22994[/file]
тільки що пропали імпортовані замовлення.
[file]22994[/file]
[/quote]
[file]22994[/file]
[file]22994[/file]
[quote]
[file]22994[/file]
[file]22994[/file]
Також помилки знову
[file]22994[/file]
[file]22994[/file]
[/quote]
[file]22994[/file]
на жаль Хорошоп обмежує час, який бокс може працювати з його апі. Тобто. ми не можемо щохвилини імпортувати замовлення, дефолту коштує обмеження - 800 секунд роботи апі на годину. У разі це обмеження перевищено - доки наступить слід. годину бокс не надсилає запити. Якщо у вашому тарифі добропа немає обмежень на використання апі (оочень спасли), можете поставити більше ліміту в діях.
[file]22994[/file]
Також помилки знову
По лімітах зрозуміло але де ділись замовлення ? наприклад 19104. В логах їх немає.... Перевірив дії як по собі та і іншим. Че щось на сервері ?
[quote]
Volokhovich Evgeniy писал/а:
Логи
[file]22995[/file]
[file]22995[/file]
[/quote]
[quote]
let him cook
[quote]
[file]22994[/file]
[file]22994[/file]
тільки що пропали імпортовані замовлення.
[file]22994[/file]
[/quote]
[file]22994[/file]
[file]22994[/file]
[quote]
[file]22994[/file]
[file]22994[/file]
Також помилки знову
[file]22994[/file]
[file]22994[/file]
[/quote]
[file]22994[/file]
[file]22994[/file]
[/quote]
По лімітах зрозуміло але де ділись замовлення ? наприклад 19104. В логах їх немає.... Перевірив дії як по собі та і іншим. Че щось на сервері ?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар