Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
У дії "Вивантажити продукти/категорії/фільтри/характеристики в opencart (через БД)" є налаштування "Видаляти опції з opencart які OneBox не оновив у продукту".
Налаштування видаляє опції з opencart за умови, що у продукту OneBox залишиться хоч один фільтр, але видаливши продукту OneBox всі фільтри, опції з opencart не видаляться.
Тобто хоч одна опція продукту залишається, навіть якщо фільтрів у продукту OneBox вже немає.
У дії "Вивантажити продукти/категорії/фільтри/характеристики в opencart (через БД)" є налаштування "Видаляти опції з opencart які OneBox не оновив у продукту". Налаштування видаляє опції з opencart за умови, що у продукту OneBox залишиться хоч один фільтр, але видаливши продукту OneBox всі фільтри, опції з opencart не видаляться. Тобто хоч одна опція продукту залишається, навіть якщо фільтрів у продукту OneBox вже немає.
Добридень. Так зроблено спеціально, щоб не видаляти з оппенкарт опції якщо з боксу нічого не передали. Якщо хочете, можемо примусово очищати все, якщо взагалі нічого не передали, займе 1ч.
Добридень. Так зроблено спеціально, щоб не видаляти з оппенкарт опції якщо з боксу нічого не передали. Якщо хочете, можемо примусово очищати все, якщо взагалі нічого не передали, займе 1ч.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Якщо хочете, можемо примусово очищати все, якщо взагалі нічого не передали, займе 1ч.
Добридень. Я правильно зрозумів, в OpenCart експортовано продукт А та Б з опціями, через час продукту А в OneBox видалили всі фільтри (опції). Відбувається експортирт лише змінених даних, наприклад лише товар А. Опції продукту А видаляються, опції продукту Б OpenCart (який не змінювався і не оновлювався) залишаться? - Якщо так, то виставляйте рахунок.
[quote]
Якщо хочете, можемо примусово очищати все, якщо взагалі нічого не передали, займе 1ч.
[/quote]
Добридень.
Я правильно зрозумів, в OpenCart експортовано продукт А та Б з опціями, через час продукту А в OneBox видалили всі фільтри (опції).
Відбувається експортирт лише змінених даних, наприклад лише товар А.
Опції продукту А видаляються, опції продукту Б OpenCart (який не змінювався і не оновлювався) залишаться?
- Якщо так, то виставляйте рахунок.
Добридень. Налаштування в експорті Якщо увімкнено налаштування "Видаляти опції з opencart які OneBox не оновив у продукту" і продукту не оновили жодну опцію, видалити всі опції у продукту на opencart
Добридень. Налаштування в експорті
Якщо увімкнено налаштування "Видаляти опції з opencart які OneBox не оновив у продукту" і продукту не оновили жодну опцію, видалити всі опції у продукту на opencart
Трохи специфічна робота налаштування вийшла (Видалення опцій продукту.png):
1. Щоб віддалилися значення опцій opencart - у BOX спочатку необхідно вимкнути ознаку Націнка, а не просто видалити фільтр продукту.
2. Сама опція продукту не видаляється (product_option), а лише її значення з product_option_value. У результаті на сайті залишаються налаштування просто без значень.
Якщо п.1 ще можна змірятись, то по 2-му потрібно переглянути.
Добрий вечір.
[file]21978[/file]
Трохи специфічна робота налаштування вийшла (Видалення опцій продукту.png):
[file]21978[/file]
1. Щоб віддалилися значення опцій opencart - у BOX спочатку необхідно вимкнути ознаку Націнка, а не просто видалити фільтр продукту.
[file]21978[/file]
2. Сама опція продукту не видаляється (product_option), а лише її значення з product_option_value. У результаті на сайті залишаються налаштування просто без значень.
[file]21978[/file]
Якщо п.1 ще можна змірятись, то по 2-му потрібно переглянути.
[file]21978[/file]
[file]21978[/file]
1. Ви включали обидві галочки (і стару та нову)? Якщо так, то те, що ви описали, ніяк не впливає на видалення 2. І стара і нова галочки чистять лише product_option_value
1. Ви включали обидві галочки (і стару та нову)? Якщо так, то те, що ви описали, ніяк не впливає на видалення
2. І стара і нова галочки чистять лише product_option_value
Відділ турбот OneBox production написав: 1. Ви включали обидві галочки (і стару та нову)? Якщо так, то те, що ви описали, ніяк не впливає на видалення 2. І стара і нова галочки чистять лише product_option_value
1. Обидві – на скрині це видно (Видалення опцій продукту.png). Перевірте самі, просто видаліть всі фільтри продукту і подивіться що експортується після цього https://core.extraparts.com.ua/app/product/681216/edit/. 2. product_option_value – це значення опцій. У налаштуваннях дії та завданні йшлося про Опції, а не Значення опцій. Навіщо тоді продукту opencart залишати порожні без значень Опції (product_option) якщо в BOX їх видалили?
[quote]
Відділ турбот
OneBox production написав:
1. Ви включали обидві галочки (і стару та нову)? Якщо так, то те, що ви описали, ніяк не впливає на видалення
2. І стара і нова галочки чистять лише product_option_value
[/quote]
1. Обидві – на скрині це видно (Видалення опцій продукту.png).
Перевірте самі, просто видаліть всі фільтри продукту і подивіться що експортується після цього https://core.extraparts.com.ua/app/product/681216/edit/.
2. product_option_value – це значення опцій. У налаштуваннях дії та завданні йшлося про Опції, а не Значення опцій.
Навіщо тоді продукту opencart залишати порожні без значень Опції (product_option) якщо в BOX їх видалили?
Олександр Григорович писав/ла: Обидві - на скрині видно (Видалення опцій продукту.png). Перевірте самі, просто видаліть всі фільтри продукту і подивіться що експортується після цього https://core.extraparts.com.ua/app/product/681216/edit/.
видалив все зі сторінки фільтрів, очікуємо на розвантаження
Олександр Григорович писав/ла: 2. product_option_value – це значення опцій. У налаштуваннях дії та завданні йшлося про Опції, а не Значення опцій. Навіщо тоді продукту opencart залишати порожні без значень Опції (product_option) якщо в BOX їх видалили?
Я не буду з Вами сперечатися із цього приводу, додам видалення опцій для цієї галочки. Чекайте на оновлення.
[quote]
Олександр Григорович писав/ла:
Обидві - на скрині видно (Видалення опцій продукту.png).
Перевірте самі, просто видаліть всі фільтри продукту і подивіться що експортується після цього https://core.extraparts.com.ua/app/product/681216/edit/.
[/quote]
[quote]
2. product_option_value – це значення опцій. У налаштуваннях дії та завданні йшлося про Опції, а не Значення опцій.
Навіщо тоді продукту opencart залишати порожні без значень Опції (product_option) якщо в BOX їх видалили?
[/quote]
Я не буду з Вами сперечатися із цього приводу, додам видалення опцій для цієї галочки. Чекайте на оновлення.
Добрый день. Не экспортируются.png - ни опции ни их значения не удалились на opencart.
[quote]
Обидві - на скрині видно (Видалення опцій продукту.png).
[/quote]
Добрый день.
Не экспортируются.png - ни опции ни их значения не удалились на opencart.
[file]21999[/file]
"Виберіть поля продукту. Продукт буде вивантажений тільки якщо у нього змінювалося одне з обраних полів з моменту останнього вивантаження даною дією" у Вас наскільки я бачу варто це налаштування, поміняйте якесь із вибраних полів для продукту вручну щоб він точно потрапив у вивантаження
"Виберіть поля продукту. Продукт буде вивантажений тільки якщо у нього змінювалося одне з обраних полів з моменту останнього вивантаження даною дією" у Вас наскільки я бачу варто це налаштування, поміняйте якесь із вибраних полів для продукту вручну щоб він точно потрапив у вивантаження
Відділ турбот OneBox production написав: Олександр Григорович писав/ла: 2. product_option_value – це значення опцій. У налаштуваннях дії та завданні йшлося про Опції, а не Значення опцій. Навіщо тоді продукту opencart залишати порожні без значень Опції (product_option) якщо в BOX їх видалили? Я не буду з Вами сперечатися із цього приводу, додам видалення опцій для цієї галочки. Чекайте на оновлення.
Тут порядок, дякую!
Відділ турбот OneBox production написав: "Виберіть поля продукту. Продукт буде вивантажений тільки якщо у нього змінювалося одне з вибраних полів з моменту останнього вивантаження даною дією" у Вас наскільки я бачу варто це налаштування, поміняйте якесь із вибраних полів для продукту вручну щоб він точно потрапив у вивантаження
Так, я це враховую. Експорт відбувається (у таблиці product поля price і date_modified оновлюються), але як і говорив якщо видалити відразу все зі сторінки фільтрів, то на opencart ні опції ні їх значення не видаляються.
[quote]
Відділ турбот
[/quote]
Тут порядок, дякую!
[quote]
Відділ турбот
"Виберіть поля продукту. Продукт буде вивантажений тільки якщо у нього змінювалося одне з вибраних полів з моменту останнього вивантаження даною дією" у Вас наскільки я бачу варто це налаштування, поміняйте якесь із вибраних полів для продукту вручну щоб він точно потрапив у вивантаження
[/quote]
Так, я це враховую.
Експорт відбувається (у таблиці product поля price і date_modified оновлюються), але як і говорив якщо видалити відразу все зі сторінки фільтрів, то на opencart ні опції ні їх значення не видаляються.
Експорт відбувається (у таблиці product поля price і date_modified оновлюються), але як і говорив якщо видалити відразу все зі сторінки фільтрів, то на opencart ні опції ні їх значення не видаляються.
Проблема все ще є актуальною. Перевіряли, чи є якесь рішення?
[quote]
[/quote]
Проблема все ще є актуальною.
Перевіряли, чи є якесь рішення?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар