Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень. ip сайту ніколи не був потрібен для боксу, завжди потрібен був url опенкарта та ip бази даних для підключення до неї. Можливо, Ви переплутали з тим, що потрібно було ip боксу прописувати в список білих для використання апі в самому опенкарті? Якщо так, то ip боксу, як і раніше, потрібно прописувати до списку доступних в налаштуваннях апі опенкарта.
Добридень. ip сайту ніколи не був потрібен для боксу, завжди потрібен був url опенкарта та ip бази даних для підключення до неї. Можливо, Ви переплутали з тим, що потрібно було ip боксу прописувати в список білих для використання апі в самому опенкарті? Якщо так, то ip боксу, як і раніше, потрібно прописувати до списку доступних в налаштуваннях апі опенкарта.
Відділ турбот OneBox production написав: Добридень. ip сайту ніколи не був потрібен для боксу, завжди потрібен був url опенкарта та ip бази даних для підключення до неї. Можливо, Ви переплутали з тим, що потрібно було ip боксу прописувати в список білих для використання апі в самому опенкарті? Якщо так, то ip боксу, як і раніше, потрібно прописувати до списку доступних в налаштуваннях апі опенкарта.
За скільки годин допоможете розібратися з інтеграцією. Бо ніби все налагодивши, а написано, що не вдалося з'єднатися з сервером б.д.
[quote]
Відділ турбот
OneBox production написав:
[/quote]
За скільки годин допоможете розібратися з інтеграцією. Бо ніби все налагодивши, а написано, що не вдалося з'єднатися з сервером б.д.
Рахунок виставлять. Скиньте будь-ласка на мою робочу пошту d.bodyako@crm-onebox.com посилання на лк хостинка опенкарта + доступу (якщо там двофакторна автентифікація то свій номер телефону, на якій я можу написати в telegram наприклад щоб швидко одержати код в адресу+до.). Дякую.
Рахунок виставлять.
Скиньте будь-ласка на мою робочу пошту d.bodyako@crm-onebox.com посилання на лк хостинка опенкарта + доступу (якщо там двофакторна автентифікація то свій номер телефону, на якій я можу написати в telegram наприклад щоб швидко одержати код в адресу+до.). Дякую.
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Рахунок виставлять. Скиньте будь-ласка на мою робочу пошту d.bodyako@crm-onebox.com посилання на лк хостинка опенкарта + доступу (якщо там двофакторна автентифікація то свій номер телефону, на якій я можу написати в telegram наприклад щоб швидко одержати код в адресу+до.). Дякую.
Скинув
[quote]
Отдел Заботы
OneBox production писал/а:
Рахунок виставлять.
Скиньте будь-ласка на мою робочу пошту d.bodyako@crm-onebox.com посилання на лк хостинка опенкарта + доступу (якщо там двофакторна автентифікація то свій номер телефону, на якій я можу написати в telegram наприклад щоб швидко одержати код в адресу+до.). Дякую.
[/quote]
Скинув
Відділ турбот OneBox production написав: Рахунок виставлять. Скиньте будь ласка на мою робочу пошту d.bodyako@crm-onebox.com посилання на лк хостинка опенкарта + доступу (якщо там двофакторна автентифікація то свій номер телефону, на якій я можу написати в telegram наприклад щоб швидко отримати код), посилання на опенкарт+ доступу в адмінку, посилання на бокс, в якому потрібно налаштувати інтеграцію. Дякую.
Доброго дня. А коли ви налаштуєте?
[quote]
Відділ турбот
OneBox production написав:
Рахунок виставлять.
Скиньте будь ласка на мою робочу пошту d.bodyako@crm-onebox.com посилання на лк хостинка опенкарта + доступу (якщо там двофакторна автентифікація то свій номер телефону, на якій я можу написати в telegram наприклад щоб швидко отримати код), посилання на опенкарт+ доступу в адмінку, посилання на бокс, в якому потрібно налаштувати інтеграцію. Дякую.
[/quote]
Доброго дня. А коли ви налаштуєте?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар