Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Помилка, яку Ви бачите, це фатал з боку опенкарта. Його може усунути розробник клієнта що працює з його opencart. У логах я бачу так само, що у боксі не виходить авторизуватися в апі опенкарта, це означає або що там не прописаний новий ip боксу або що в боксі в дії обрана неправильна версія opencart (через що бокс використовує не ту авторизацію)
Помилка, яку Ви бачите, це фатал з боку опенкарта. Його може усунути розробник клієнта що працює з його opencart.
У логах я бачу так само, що у боксі не виходить авторизуватися в апі опенкарта, це означає або що там не прописаний новий ip боксу або що в боксі в дії обрана неправильна версія opencart (через що бокс використовує не ту авторизацію)
.dev OneBox production написав: Помилка, яку Ви бачите, це фатал з боку опенкарта. Його може усунути розробник клієнта що працює з його opencart. У логах я бачу так само, що у боксі не виходить авторизуватися в апі опенкарта, це означає або що там не прописаний новий ip боксу або що в боксі в дії обрана неправильна версія opencart (через що бокс використовує не ту авторизацію)
Зрозуміла! Дякую!
[quote]
.dev
OneBox production написав:
Помилка, яку Ви бачите, це фатал з боку опенкарта. Його може усунути розробник клієнта що працює з його opencart.
У логах я бачу так само, що у боксі не виходить авторизуватися в апі опенкарта, це означає або що там не прописаний новий ip боксу або що в боксі в дії обрана неправильна версія opencart (через що бокс використовує не ту авторизацію)
[/quote]
Зрозуміла!
Дякую!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар