Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
GERA, добрий день. Якщо йдеться про те, щоб налаштувати для вас імпорт зображень на стороні опенкарта при передачі з Боксу, тоді можемо запропонувати такий підхід: оплачуєте 5 годин робіт інтегратора рівня Middle, він приступає до пошуку причини чи декількох причин, і виправляє. Якщо фактично пошук рішення займе менше годин - то зможемо реалізувати ще якісь задачі. Підійде?
GERA, добрий день.
Якщо йдеться про те, щоб налаштувати для вас імпорт зображень на стороні опенкарта при передачі з Боксу,
тоді можемо запропонувати такий підхід: оплачуєте 5 годин робіт інтегратора рівня Middle, він приступає до пошуку причини чи декількох причин, і виправляє. Якщо фактично пошук рішення займе менше годин - то зможемо реалізувати ще якісь задачі.
Підійде?
GERA написав: Необхідно виправити вивантаження зображень з Бокса kinderplus на Опенкарт
якщо надасте всі доступи на пошту, можемо зробити за 2ч
[quote]
GERA написав:
Необхідно виправити вивантаження зображень з Бокса kinderplus на Опенкарт
[/quote]
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Устименко Ігор OneBox production написав:
GERA написав: Необхідно виправити вивантаження зображень з Бокса kinderplus на Опенкарт
На яку адресу скидати доступи? Раніше робили за 1 годину цей фікс ;))))))
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
[quote]
GERA написав:
[/quote]
[/quote]
не зрозуміло що саме не працює і в чому причина. Якщо причина ясна відразу тоді було б 1ч а так я подивився і бачу що потрібно лізти в опенкарт і дивитися що там не так настроєно
[quote]
GERA написав:
[quote]
Устименко Ігор
[quote]
GERA написав:
[/quote]
[/quote]
[/quote]
не зрозуміло що саме не працює і в чому причина.
Якщо причина ясна відразу тоді було б 1ч а так я подивився і бачу що потрібно лізти в опенкарт і дивитися що там не так настроєно
GERA написав:
не зрозуміло що саме не працює і в чому причина. Якщо причина ясна відразу тоді було б 1ч а так я подивився і бачу що потрібно лізти в опенкарт і дивитися що там не так настроєно
Добре, яка пошта?
[quote]
Устименко Ігор
[quote]
GERA написав:
[quote]
Устименко Ігор
[quote]
GERA написав:
[/quote]
[/quote]
[/quote]
не зрозуміло що саме не працює і в чому причина.
Якщо причина ясна відразу тоді було б 1ч а так я подивився і бачу що потрібно лізти в опенкарт і дивитися що там не так настроєно
[/quote]
Добре, яка пошта?
Добрий вечір, я все розумію може бути багато роботи або ще щось але вже місяць не хто не відповідає і не якихось дій. Начебто б погодили орієнтовний час я не відмовився від доопрацювання і навіть знайшов пошту на яку скинув доступи і все ………. Тиша цілковита …. Ні результату роботи ні якоїсь іншої інформації … хлопці МІСЯЦЬ Майже кожен день це дохід якого не виходить ….
Добрий вечір, я все розумію може бути багато роботи або ще щось але вже місяць не хто не відповідає і не якихось дій.
Начебто б погодили орієнтовний час я не відмовився від доопрацювання і навіть знайшов пошту на яку скинув доступи і все ………. Тиша цілковита …. Ні результату роботи ні якоїсь іншої інформації … хлопці МІСЯЦЬ Майже кожен день це дохід якого не виходить ….
GERA написав: Добрий вечір, я все розумію може бути багато роботи або ще щось але вже місяць не хто не відповідає і не якихось дій. Начебто б погодили орієнтовний час я не відмовився від доопрацювання і навіть знайшов пошту на яку скинув доступи і все ………. Тиша цілковита …. Ні результату роботи ні якоїсь іншої інформації … хлопці МІСЯЦЬ Майже кожен день це дохід якого не виходить ….
Перепрошую, не побачив листа чи загубилося. зробимо доопрацювання цього тижня, зараз рахунок надішлю
[quote]
GERA написав:
Добрий вечір, я все розумію може бути багато роботи або ще щось але вже місяць не хто не відповідає і не якихось дій.
Начебто б погодили орієнтовний час я не відмовився від доопрацювання і навіть знайшов пошту на яку скинув доступи і все ………. Тиша цілковита …. Ні результату роботи ні якоїсь іншої інформації … хлопці МІСЯЦЬ Майже кожен день це дохід якого не виходить ….
[/quote]
Перепрошую, не побачив листа чи загубилося.
зробимо доопрацювання цього тижня, зараз рахунок надішлю
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар