Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Є 2 ітеграції з двома магазинами на опенкарті
[file]20175[/file]
з 27.04 числа перестали залітати замовлення із сайту в бокс.
[file]20175[/file]
Але нові товари, опис, назва з боксу на опенкарт передається (сьогодні новий товар на сайт залетів)
[file]20175[/file]
Так само перестало відкриватися налаштування "змінити етап процесу в опенкарт"
[file]20175[/file]
https://lums.crm-onebox.com/admin/shop/workflowstatus/220/action/new/
[file]20175[/file]
налаштування інтеграції з опенкартом не змінювалися.
[file]20175[/file]
[file]20175[/file]
Є 2 ітеграції з двома магазинами на опенкарті
з 27.04 числа перестали залітати замовлення із сайту в бокс.
Але нові товари, опис, назва з боксу на опенкарт передається (сьогодні новий товар на сайт залетів)
Так само перестало відкриватися налаштування "змінити етап процесу в опенкарт"
У Вас немає доступу до БД опенкарту, вірогідно, Ви змінили сервер для сайту, або доступ до БД. В налаштуваннях підключення потрібно вписати актуальний доступ і обовʼязково для нього надати віддалений доступ
У Вас немає доступу до БД опенкарту, вірогідно, Ви змінили сервер для сайту, або доступ до БД. В налаштуваннях підключення потрібно вписати актуальний доступ і обовʼязково для нього надати віддалений доступ
останні місяці не змінював паролі сервера... не змінював налаштування на хостингу, не змінював налаштування інтеграцій... бачу оновлення з боксу пройшли, думаю може щось з цим пов'язано?
останні місяці не змінював паролі сервера...
не змінював налаштування на хостингу,
не змінював налаштування інтеграцій...
бачу оновлення з боксу пройшли, думаю може щось з цим пов'язано?
Як варіант - якщо у Вас був не оплачений тариф і видалено систему (і ви її відновили), то змінюється сервер боксу і відповідно доступ до сайту може зникнути, якщо є обмеження по ІР
Як варіант - якщо у Вас був не оплачений тариф і видалено систему (і ви її відновили), то змінюється сервер боксу і відповідно доступ до сайту може зникнути, якщо є обмеження по ІР
тариф сплачено на рік вперед (до кінця року) хостинг теж оплачений не зрозуміло ввечері покурю інтеграцію, напевно заново переналаштувати треба, може поїде
тариф сплачено на рік вперед (до кінця року)
хостинг теж оплачений
не зрозуміло
ввечері покурю інтеграцію, напевно заново переналаштувати треба, може поїде
на хостінгу повторно внесли адресу для доступа к БД просять "попінгувати ******.********st.com.ua з того боку, щоб зрозуміти, чи ходять пакети" я можу якось попінгувати с сервера СРМ? чи то тільки може розробник?
на хостінгу повторно внесли адресу для доступа к БД
просять "попінгувати ******.********st.com.ua з того боку, щоб зрозуміти, чи ходять пакети"
я можу якось попінгувати с сервера СРМ?
чи то тільки може розробник?
Перевірте, чи все вірно вказано в доступі до бази, тут не багато варіантів - або неправильно вказано доступ, або закрито доступ з інших серверів (можливо потрапив в бан). Просто так доступ не пропадає, щось мало змінитись
Захарюгин Юрий Олегович писал/а: я могу как-то попинговать с сервера СРМ? то ли только может разработчик?
Ні, тільки програмісти, якщо у Вас немає доступу до серверу
Перевірте, чи все вірно вказано в доступі до бази, тут не багато варіантів - або неправильно вказано доступ, або закрито доступ з інших серверів (можливо потрапив в бан). Просто так доступ не пропадає, щось мало змінитись
[quote]
Захарюгин Юрий Олегович писал/а:
я могу как-то попинговать с сервера СРМ?
то ли только может разработчик?
[/quote]
Ні, тільки програмісти, якщо у Вас немає доступу до серверу
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар