Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Доброго дня. Звернула увагу що деякі замовлення зі вчора не імпортувалися в бокс як замовлення клієнтів. Знайшла ці замовлення в боксі як створені Задачи. Це неправильно, тому я видалила бізнес-процеси Задачи (вони і не були налаштовані і не використовувались). Я сподівалась що не будуть створюватися Задачи, а буде створюватись Заказ клиента (як задано в автоматизації). В результаті я отримала те, що замовлення приходять в двох копіях. Чи можно це поправити?
https://knigarnia.1b.app/app/workflowtype-testova/?filtershowprocess=&workflowid%5B%5D=17&statusid%5B%5D=124&statusid%5B%5D=215&statusid%5B%5D=128&statusid%5B%5D=129&statusid%5B%5D=132&statusid%5B%5D=133&statusid%5B%5D=216&statusid%5B%5D=217&statusid%5B%5D=218&statusid%5B%5D=227&statusid%5B%5D=240&statusid%5B%5D=248&statusid%5B%5D=249&statusid%5B%5D=250&statusid%5B%5D=251&statusid%5B%5D=252&ok=1
Доброго дня. Звернула увагу що деякі замовлення зі вчора не імпортувалися в бокс як замовлення клієнтів. Знайшла ці замовлення в боксі як створені Задачи. Це неправильно, тому я видалила бізнес-процеси Задачи (вони і не були налаштовані і не використовувались). Я сподівалась що не будуть створюватися Задачи, а буде створюватись Заказ клиента (як задано в автоматизації). В результаті я отримала те, що замовлення приходять в двох копіях. Чи можно це поправити?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар