Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
в пуш зараз надходить така інформація: {"test":"test"} Це не може і не буде працювати, щоб пуші працювали потрібно по-перше заповнити налаштування інтеграції https://implant.1b.app/app/settings/tilda/ , по-друге надсилати реальні дані на замовлення, а не "тест" ".
в пуш зараз надходить така інформація:
{"test":"test"}
Це не може і не буде працювати, щоб пуші працювали потрібно по-перше заповнити налаштування інтеграції https://implant.1b.app/app/settings/tilda/ , по-друге надсилати реальні дані на замовлення, а не "тест" ".
вони заповнені) і до позавчора відмінно працювали) але після того як налаштування хука збилися його потрібно передати, а для цього та сама тільда відправляє запит {"test":"test"}
вони заповнені) і до позавчора відмінно працювали) але після того як налаштування хука збилися його потрібно передати, а для цього та сама тільда відправляє запит {"test":"test"}
Юдін Віталій писав/ла: але після того як налаштування хука збилися його потрібно передати
ну тоді налаштуйте так само як було раніше, без відправки тестового запиту. Там же має бути варіант без надсилання test:test. Якщо такого варіанта немає (у чому я сумніваюся, ви ж до того як налаштували хуки) тоді ми можемо на запит test:test віддавати статус "ok" і 200 код помилки, щоб ви змогли налаштувати хуки. Це займе 1год доопрацювання.
[quote]
Юдін Віталій писав/ла:
але після того як налаштування хука збилися його потрібно передати
[/quote]
ну тоді налаштуйте так само як було раніше, без відправки тестового запиту. Там же має бути варіант без надсилання test:test. Якщо такого варіанта немає (у чому я сумніваюся, ви ж до того як налаштували хуки) тоді ми можемо на запит test:test віддавати статус "ok" і 200 код помилки, щоб ви змогли налаштувати хуки. Це займе 1год доопрацювання.
Юдін Віталій писав/ла: таки нічого не змінювалося в налаштуваннях
якщо нічого не змінювалося в налаштуваннях, це не може не працювати. Створіть РЕАЛЬНЕ замовлення, щоб я міг подивитися що приходить у цей момент у push.
Все вірно.
[quote]
Юдін Віталій писав/ла:
таки нічого не змінювалося в налаштуваннях
[/quote]
якщо нічого не змінювалося в налаштуваннях, це не може не працювати. Створіть РЕАЛЬНЕ замовлення, щоб я міг подивитися що приходить у цей момент у push.
не можу створити реальне замовлення, поки не відновлю хук, при спробі перезбереження для відновлення хука він і відправляє тест, коли я докидав його в жовтні все чудово працювало
не можу створити реальне замовлення, поки не відновлю хук, при спробі перезбереження для відновлення хука він і відправляє тест, коли я докидав його в жовтні все чудово працювало
[file]19263[/file]
[file]19264[/file]
[file]19265[/file]
Юдін Віталій писав/ла: коли я докидав його у жовтні все чудово працювало
Тоді ви можете звернутися до розробників тильди і попросити їх зняти м'яко кажучи дивний запит на тест у вашому випадку. Жодне апі на запит {"test":"test"} не віддасть вам відповідь ok за замовчуванням.
[quote]
Юдін Віталій писав/ла:
коли я докидав його у жовтні все чудово працювало
[/quote]
Тоді ви можете звернутися до розробників тильди і попросити їх зняти м'яко кажучи дивний запит на тест у вашому випадку. Жодне апі на запит {"test":"test"} не віддасть вам відповідь ok за замовчуванням.
Юдин Виталий писал/а: оплачувати через донат чи якось інакше?
.dev OneBox production написав: Це займе 1год доопрацювання.
Доброго дня! Дані для оплати надіслала на ваш контактний email
[quote]
Юдин Виталий писал/а:
оплачувати через донат чи якось інакше?
[quote]
.dev
OneBox production написав:
Це займе 1год доопрацювання.
[/quote]
[/quote]
Доброго дня!
Дані для оплати надіслала на ваш контактний email
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар