Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Підключив інтеграцію, ввів доступ до ЛК https://cabinet.tehnolavka.com.ua/app/horoshop/settings/index/?sortkey=urlapi&sorttype=ASC
Додав автоматичну дію щогодини.
Товар не додається в добре.
Підкажіть, що не зробив ще.
Дякую
Ярина Інтегратор писав/ла: щоб працювала інтеграція, Ваш тариф на Хорошопі має включати API. припускаю, що демо-тариф його немає
Дякую за відповідь. У підтримці сказали що в демо є апі
[quote]
Ярина
Інтегратор писав/ла:
щоб працювала інтеграція, Ваш тариф на Хорошопі має включати API. припускаю, що демо-тариф його немає
[/quote]
Дякую за відповідь.
У підтримці сказали що в демо є апі
Бушуєв Святослав Юрійович OneBox CORP написав: Доброго дня! А ви синхронізували категорії? Вам необхідно у налаштуваннях категорій прописати зовнішній id
Зовнішній id був прописаний. Я одну категорію для тесту додавши на експорт. Щось мені здається що менеджер сам не знає щодо API, чи є воно в демо тарифі
[quote]
Бушуєв Святослав Юрійович
OneBox CORP написав:
Доброго дня! А ви синхронізували категорії? Вам необхідно у налаштуваннях категорій прописати зовнішній id [file]17362[/file]
[/quote]
Зовнішній id був прописаний. Я одну категорію для тесту додавши на експорт. Щось мені здається що менеджер сам не знає щодо API, чи є воно в демо тарифі
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар