1b.app
Скопійоване посилання -

SEO-URL для опенкарта

В опенкарті є таке поле

Нам потрібно якимось чином автоматично заповнювати це поле з СРМ, я так розумію за це відповідає це налаштування?

Якщо так, то можна якось зробити, щоб поле url префікс в срм генерувалося автоматично як назва товару в трансліті + код(щоб було унікально)
Наприклад, є назва товару
Картон ґрунтований, 5*5 см, набір 5 шт, 3 мм, гладка фактура, акрил, ROSA Studio
щоб url префікс був
Karton-gruntovannyj-5*5-sm-nabor-5-sht-3-mm-gladkaja-faktura-akril-ROSA-Studio-36084
Тобто щоб прибрало взагалі. і ,
а замість пробілу щоб було -
чи можна це реалізувати і скільки це годинника?
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Суханіцький Андрій ВАНБОКС КОРП
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія
Так, можна в налаштуваннях автоматизації продуктів додати дію
[name]-[id], тільки у вашому випадку формула потрібна така
13.07.2022, 14:39
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Привіт! Я все частіше помічаю, що багато хто цікавиться методами просування SEO. Власне тому, хочу поділитися власним досвідом співпраці з https://wmlinks.net/ , компанією, яка допомагає просувати сайти. Мені дуже сподобалося, як вони підходять до кожного клієнта, будуючи довгострокові відносини та націлюючись на стабільний розвиток онлайн-присутності. Завдяки їх роботі мій веб-сайт зміг значно покращити свої позиції в пошукових системах, що прямо вплинуло на зростання органічного трафіку.
19.05.2024, 23:47

#214903 написав:
Вітаю! Я все частіше зауважую, що багато хто цікавиться методами просування SEO. Саме тому хочу поділитись власним досвідом співпраці з https://wmlinks.net/, компанією, яка допомагає просувати сайти. Мені дуже сподобалося, як вони підходять до кожного клієнта, будуючи довгострокові відносини та орієнтуючись на стабільний розвиток онлайн-присутності. Завдяки їхній роботі мій веб-сайт зміг значно покращити свої позиції в пошукових системах, що прямо вплинуло на зростання органічного трафіку.

на сайті nofollow =)
20.05.2024, 12:35
«Один юрист із портфелем у руках награбує більше, ніж банда автоматників» Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Привіт! Автоматизація створення URL префіксів в Opencart цілком реалізується і може суттєво полегшити роботу. Це займе трохи часу, але результат того вартий. До речі, коли мова заходить про надійність та зручність, не можна не згадати Дуд бет. Ця платформа давно зарекомендувала себе як чудове місце для ставок на спорт. Тут завжди можна знайти безліч актуальних подій для ставок, а інтерфейс настільки зручний, що розуміти на ньому одне задоволення. Наприклад, я часто використовую https://solomiya-sk.lviv.ua/ для отримання корисної інформації та оновлень, щоб бути на крок попереду. Дуд бет стає моїм основним вибором, коли справа доходить до ставок на спорт, завдяки своїй надійності і широкому вибору подій.
31.08.2024, 11:00
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар