Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня, як зрозуміти, чи встановлено підключення? Рест API прописано, у плагіні вукомерс у вкладці Апі видно робочий ключ, але товари не експортує із ЦРМ на сайт.
Доброго дня, як зрозуміти, чи встановлено підключення? Рест API прописано, у плагіні вукомерс у вкладці Апі видно робочий ключ, але товари не експортує із ЦРМ на сайт.
Перезалив на новий сервер, поміняв налаштування, залив ВП, підняв вукомерс, тепер у налаштуваннях ЦРМ все відпрацьовує на ОК, але товари не створюються. На сайті товарів нуль, артикули не можуть перетинатися або дублюватися.
Перезалив на новий сервер, поміняв налаштування, залив ВП, підняв вукомерс, тепер у налаштуваннях ЦРМ все відпрацьовує на ОК, але товари не створюються. На сайті товарів нуль, артикули не можуть перетинатися або дублюватися.
Суханицький Андрій OneBox CORP OneBox Corp - Інтегратор написав: Потрібно дивитися ваші налаштування, складно сказати. Можете надіслати мені доступ на пошту create.decision@gmail.com я подивлюсь
Щось вдається подивитися? Я вже був до інтеграторів звертався до своїх старих, але вони всі мовчать, можливо виїхали і не працюють.
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
OneBox Corp - Інтегратор написав:
Потрібно дивитися ваші налаштування, складно сказати. Можете надіслати мені доступ на пошту create.decision@gmail.com я подивлюсь
[/quote]
Щось вдається подивитися? Я вже був до інтеграторів звертався до своїх старих, але вони всі мовчать, можливо виїхали і не працюють.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар