Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Скільки буде коштувати раз на годину "Експортувати товари в Хорошоп" параметр "Назва модифікації товару" розбити окремо на укр і рус за аналогією, як "опис товару", "найменування" і т.д.
[file]14779[/file]
[file]14780[/file]
Добрий день. Скільки буде коштувати раз на годину "Експортувати товари в Хорошоп" параметр "Назва модифікації товару" розбити окремо на укр і рус за аналогією, як "опис товару", "найменування" і т.д.
Добрий день. Тиндик Максим Вадимович , чи вийде сьогодні доробити вивантаження? Через неї рекламу не можемо запустити в гугле, не вистачає однієї мови.
Добрий день. [Тиндик Максим Вадимович #200] , чи вийде сьогодні доробити вивантаження? Через неї рекламу не можемо запустити в гугле, не вистачає однієї мови.
Сергій Агаренко писав/ла: Тиндик Максим Вадимович Доброго дня. Рахунок сплатили: частину з бонусів Лілія Лосик переклала, залишок звичайним платежем.
Як тільки завдання запустять у роботу – тоді воно і буде реалізовано. Питання запуску у роботу вирішую не я.
[quote]
Сергій Агаренко писав/ла:
[Тиндик Максим Вадимович #200] Доброго дня. Рахунок сплатили: частину з бонусів Лілія Лосик переклала, залишок звичайним платежем.
[/quote]
Як тільки завдання запустять у роботу – тоді воно і буде реалізовано.
Питання запуску у роботу вирішую не я.
Волкович Олександр писав/ла: Прошу реалізувати це налаштування і у мене на проекті, тому що зараз воно недоступне в дії Експортувати товари в Хорошоп 1 раз на годину
[quote]
Волкович Олександр писав/ла:
Прошу реалізувати це налаштування і у мене на проекті, тому що зараз воно недоступне в дії Експортувати товари в Хорошоп 1 раз на годину
[/quote]
[file]15038[/file]
Волкович Олександр писав/ла: рошу реалізувати це налаштування і у мене на проекті, так як зараз вона недоступна
Доброго дня, зіткнувся з аналогічною проблемою, чи підкажіть чи вдалося розділити "Назва модифікації товару" на 2 мови?
[quote]
рошу реалізувати це налаштування і у мене на проекті, так як зараз вона недоступна
[/quote]
Доброго дня, зіткнувся з аналогічною проблемою, чи підкажіть чи вдалося розділити "Назва модифікації товару" на 2 мови?
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Поліїт Максим писав/ла:
Волкович Олександр писав/ла: рошу реалізувати це налаштування і у мене на проекті, так як зараз вона недоступна
На MVP працює, на OS немає.
[quote]
Поліїт Максим писав/ла:
[quote]
рошу реалізувати це налаштування і у мене на проекті, так як зараз вона недоступна
[/quote]
[/quote]
На MVP працює, на OS немає.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Доопрацювання реалізовано та вивантажено.
Добрий день. Чи можете ви додати цю надбудову в дію на OS в рамках доробок, які анонсував ван бокс для орендних ліцензій?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
Доопрацювання реалізовано та вивантажено.
[/quote]
Добрий день. Чи можете ви додати цю надбудову в дію на OS в рамках доробок, які анонсував ван бокс для орендних ліцензій?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар