Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
добрий день
Не працює вивантаження зображень у OpenCart
Приклад продукту https://box.lurestore.com.ua/admin/shop/products/19972/edit/#done
Посилання на сайт
https://lurestore.ua/novinki?product_id=19972
Судячи з того, що файл із зображеннями потрапляє на опенкарт але не вантажить його сам крон на опенкарті то швидше за все проблема в тому, що або кроні не прописаний або не правильно вставлені налаштування в цьому кроні можу налаштувати за 1ч
Судячи з того, що файл із зображеннями потрапляє на опенкарт
але не вантажить його сам крон на опенкарті то швидше за все проблема в тому, що або кроні не прописаний або не правильно вставлені налаштування в цьому кроні
можу налаштувати за 1ч
Буркало Вадим написав: Як розумієте, що зображення потрапляє в опенкарт?
у папці /catalog/onebox/ створюється файл images.json якщо він там є, то бокс його вивантажує. Далі крон на сервері опенкарта має його завантажувати. Швидше за все, він у вас не налаштований або є проблема з налаштуваннями сервера
[quote]
Буркало Вадим написав:
Як розумієте, що зображення потрапляє в опенкарт?
[/quote]
у папці /catalog/onebox/ створюється файл images.json
якщо він там є, то бокс його вивантажує.
Далі крон на сервері опенкарта має його завантажувати. Швидше за все, він у вас не налаштований або є проблема з налаштуваннями сервера
Сайт видає таку помилку Чи не схоже на крон, може оновлювалися файли синхронізації? UPDATE IMAGE: Tue, 30 Nov 2021 16:00:14 +0000: UPDATE CATEGORY: "catalog\/onebox\/category.json" UPDATE PRODUCT: UPDATE FIlTRENAME: UPDATE FILTRE PRODUCT VALUE: UPDATE IMAGE: Tue, 30 Nov 2021 17:00:11 +0000: UPDATE CATEGORY: "catalog\/onebox\/category.json" UPDATE PRODUCT: UPDATE FIlTRENAME: UPDATE FILTRE PRODUCT VALUE: UPDATE IMAGE: <br /> <b>Fatal error</b>: Не можна використовувати об'єкт типу stdClass як array in <b>/home/admin/web/site.ua/public_html/catalog/controller/api/oneboxsync.php</b> on line <b>831</b><br />
Сайт видає таку помилку
Чи не схоже на крон, може оновлювалися файли синхронізації?
UPDATE IMAGE:
Tue, 30 Nov 2021 16:00:14 +0000:
UPDATE CATEGORY: "catalog\/onebox\/category.json"
UPDATE PRODUCT:
UPDATE FIlTRENAME:
UPDATE FILTRE PRODUCT VALUE:
UPDATE IMAGE:
Tue, 30 Nov 2021 17:00:11 +0000:
UPDATE CATEGORY: "catalog\/onebox\/category.json"
UPDATE PRODUCT:
UPDATE FIlTRENAME:
UPDATE FILTRE PRODUCT VALUE:
UPDATE IMAGE: <br />
<b>Fatal error</b>: Не можна використовувати об'єкт типу stdClass як array in <b>/home/admin/web/site.ua/public_html/catalog/controller/api/oneboxsync.php</b> on line <b>831</b><br />
Буркало Вадим написав: добрий день Коли буде відповідь?
є 2 варіанти 1. поміняти версію php на opencart на 7.4 2. поправити файл на стороні опенкарта, щоб він працював під версією 5.6 - 1ч
[quote]
Буркало Вадим написав:
добрий день
Коли буде відповідь?
[/quote]
є 2 варіанти
1. поміняти версію php на opencart на 7.4
2. поправити файл на стороні опенкарта, щоб він працював під версією 5.6 - 1ч
Буркало Вадим написав: добрий день Коли буде відповідь?
є 2 варіанти 1. поміняти версію php на opencart на 7.4 а на версії 7.1 буде працювати? чи краще одразу на 7.4 переходити?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CORP
OneBox CTO написав:
[quote]
Буркало Вадим написав:
добрий день
Коли буде відповідь?
[/quote]
є 2 варіанти
1. поміняти версію php на opencart на 7.4
а на версії 7.1 буде працювати? чи краще одразу на 7.4 переходити?
Цікаво що сталося у боксі? картинки почали завантажуватися в опенкарт. я у себе додав мульти зичність, цікаво це могло вплинути на те, що картинки почали завантажуватися?
Цікаво що сталося у боксі?
картинки почали завантажуватися в опенкарт.
я у себе додав мульти зичність, цікаво це могло вплинути на те, що картинки почали завантажуватися?
Захарюгін Юрій Олегович написав: Цікаво що сталося у боксі? картинки почали завантажуватися в опенкарт. я у себе додав мульти зичність, цікаво це могло вплинути на те, що картинки почали завантажуватися?
У мене немає( Ви щось змінювали окрім мультимовності?
[quote]
Захарюгін Юрій Олегович написав:
Цікаво що сталося у боксі?
картинки почали завантажуватися в опенкарт.
я у себе додав мульти зичність, цікаво це могло вплинути на те, що картинки почали завантажуватися?
[/quote]
У мене немає(
Ви щось змінювали окрім мультимовності?
У мене немає( Ви щось змінювали окрім мультимовності? [/quote] в тому раз у раз що не змінював... спробуйте додати мультимовність??? може там щось впливає?? відповіді поки що від боксу немає тому приводу збираюся ПХП на опенкарті оновлювати на 7,1 чи 7,4... з програмістом розмовляли...
У мене немає(
[/quote]
в тому раз у раз що не змінював...
спробуйте додати мультимовність??? може там щось впливає??
відповіді поки що від боксу немає тому приводу
збираюся ПХП на опенкарті оновлювати на 7,1 чи 7,4... з програмістом розмовляли...
Захарюгін Юрій Олегович написав: У мене немає( Ви щось змінювали окрім мультимовності?
в тому раз у раз що не змінював... спробуйте додати мультимовність??? може там щось впливає?? відповіді поки що від боксу немає тому приводу збираюся ПХП на опенкарті оновлювати на 7,1 чи 7,4... з програмістом розмовляли...
У мене мультимовність давно підключена
[quote]
Захарюгін Юрій Олегович написав:
У мене немає(
[/quote]
в тому раз у раз що не змінював...
спробуйте додати мультимовність??? може там щось впливає??
відповіді поки що від боксу немає тому приводу
збираюся ПХП на опенкарті оновлювати на 7,1 чи 7,4... з програмістом розмовляли...
[/quote]
У мене мультимовність давно підключена
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав:
Буркало Вадим написав: добрий день Давайте другий варіант
Коли буде готово??
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
[quote]
Буркало Вадим написав:
добрий день
Давайте другий варіант
[/quote]
[/quote]
Коли буде готово??
[quote]
Буркало Вадим написав:
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
[quote]
Буркало Вадим написав:
добрий день
Давайте другий варіант
[/quote]
[/quote]
Коли буде готово??
[/quote]
надішліть доступи до хостинг панелі з opencart на пошту i.ustimenko@oneboxcorp.com
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар