Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Функціонала щоб редагувати сам шаблон немає. Є функціонал зміни сітки для шаблону. Також Ви можете через блок вставки коду написати потрібний вам css/js для видозміни сторінок
Добрий день. Функціонала щоб редагувати сам шаблон немає. Є функціонал зміни сітки для шаблону. Також Ви можете через блок вставки коду написати потрібний вам css/js для видозміни сторінок
Грабовий Павло Анатолійович Клієнт писав/ла: Добрий день. Неправильно висловився. Ви можете змінювати сітку?
/admin/shop/grid/template/maker/ так пробували? також у кожної сторінки своя розмітка, наприклад Основний шаблон /admin/shop/grid/template/
[quote]
Грабовий Павло Анатолійович
Клієнт писав/ла:
Добрий день. Неправильно висловився. Ви можете змінювати сітку?
[/quote]
/admin/shop/grid/template/maker/
так пробували? також у кожної сторінки своя розмітка, наприклад Основний шаблон /admin/shop/grid/template/
Грабовий Павло Анатолійович Клієнт писав/ла: Добрий день. Неправильно висловився. Ви можете змінювати сітку?
У вас як виявилося магазин на модулі shop - у ньому немає можливості змінювати розмітку сторінок
[quote]
Клієнт писав/ла:
[/quote]
У вас як виявилося магазин на модулі shop - у ньому немає можливості змінювати розмітку сторінок
Derkach Dmytriy OneBox production Співробітник писав/ла:
Але коли купувався бокс - купувався і цей шаблон І мені озвучували, що включити можливість редагування можна буде будь-якої миті. Але при включенні - мені потрібно буде витратити багато часу на початкове налаштування та виставлення блоків по кожній сторінці. Ось виник час, а точніше є необхідність змінити розташування блоків.
[quote]
Derkach Dmytriy
OneBox production
Співробітник писав/ла:
[quote]
Клієнт писав/ла:
[/quote]
[/quote]
Але коли купувався бокс - купувався і цей шаблон
І мені озвучували, що включити можливість редагування можна буде будь-якої миті. Але при включенні - мені потрібно буде витратити багато часу на початкове налаштування та виставлення блоків по кожній сторінці.
Ось виник час, а точніше є необхідність змінити розташування блоків.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар