Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Раніше вже запитував, але не отримав відповіді https://crm-onebox.com/ru/support/integration-with-onebox/6394-otsenit-dorabotku-facebookmessenger/
Прошу оцінити
Добрий день. Почитайте будь ласка тему https://crm-onebox.com/ru/support/integration-with-onebox/1023-rasshirit-kolichestvo-podklyucheniy-k-prilozheniyu/ там мінімально зробили щоб можна було приймати пуші з кількох fb
Це так собі рішення, мені потрібно підключити 2 різні програми, вони будуть мати різні обидва токена, а не тільки 1 як зробили Ось дублюю, як можна визначити сторінку: У пуші є параметр
Це id сторінки на FB І підключається на 1 токен - 1 сторінка Потрібно доопрацювати: 1) можливість додавати кілька однакових налаштувань, типу з промом 2) додати до налаштувань інтеграції можливість вказати ID Facebook сторінки, за якою буде визначення 3) У дії доопрацювати вибір інтеграції Або ж, як писав Макс, зробити налаштування зробити у дії, а в самій інтеграції написати "Всі дані вказуйте у дії"
[quote]
.
клац-клац написав:
Добрий день. Почитайте будь ласка тему https://crm-onebox.com/ru/support/integration-with-onebox/1023-rasshirit-kolichestvo-podklyucheniy-k-prilozheniyu/ там мінімально зробили щоб можна було приймати пуші з кількох fb
[/quote]
Це так собі рішення, мені потрібно підключити 2 різні програми, вони будуть мати різні обидва токена, а не тільки 1 як зробили
Ось дублюю, як можна визначити сторінку:
У пуші є параметр [file]7376[/file]
[file]7377[/file]
Це id сторінки на FB [file]7378[/file]
І підключається на 1 токен - 1 сторінка
Потрібно доопрацювати:
1) можливість додавати кілька однакових налаштувань, типу з промом
2) додати до налаштувань інтеграції можливість вказати ID Facebook сторінки, за якою буде визначення
3) У дії доопрацювати вибір інтеграції
Або ж, як писав Макс, зробити налаштування зробити у дії, а в самій інтеграції написати "Всі дані вказуйте у дії"
Суханицький Андрій Інтегратор Premium-партнер Integrator CRM написав: Або ж, як писав Макс, зробити налаштування зробити у дії, а в самій інтеграції написати "Всі дані вказуйте у дії"
Я думаю, якраз цей варіант займе менше часу
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор
Premium-партнер
Integrator CRM написав:
Або ж, як писав Макс, зробити налаштування зробити у дії, а в самій інтеграції написати "Всі дані вказуйте у дії"
[/quote]
Я думаю, якраз цей варіант займе менше часу
. клац-клац написав: ще раз: ти зараз можеш вказати 2, 3, 8, 19 токенів і приймати повідомлення. Чого тобі не зватає?
нахопить поділу їх по різних процесах, по id сторінки їх можна розділяти, давай у дію їх допиляємо
[quote]
.
клац-клац написав:
ще раз: ти зараз можеш вказати 2, 3, 8, 19 токенів і приймати повідомлення. Чого тобі не зватає?
[/quote]
нахопить поділу їх по різних процесах, по id сторінки їх можна розділяти, давай у дію їх допиляємо
Доброго дня, в обидві дії по фейсбуку месенджеру додано налаштування "Запускати дію тільки якщо повідомлення надійшло зі сторінки з id". Підкажіть, на які бокси потрібно вивантажити, щоб ви випробували налаштування?
Доброго дня, в обидві дії по фейсбуку месенджеру додано налаштування "Запускати дію тільки якщо повідомлення надійшло зі сторінки з id". Підкажіть, на які бокси потрібно вивантажити, щоб ви випробували налаштування?
Процеси надходять коректно Тільки ось тут не врахували 1 важливий момент - при відправці повідомлення з блоку "Стрічка коментарів" бокс не розуміє з якого токена надсилати повідомлення.
Процеси надходять коректно
Тільки ось тут не врахували 1 важливий момент - при відправці повідомлення з блоку "Стрічка коментарів" бокс не розуміє з якого токена надсилати повідомлення.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар