Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Бокс https://euroizol.1b.app/app/echat-pro/
В додаток E-chat вхідне повідомлення отримується миттєво ( приклад повідомлення : 2025-04-29 08:49:05 Тест для проверки времени 1) , але в процес https://euroizol.1b.app/103358/ ( приклад повідомлення: 08.50 Тест для проверки времени 1 ) потрапляє з затримкою в 1 хвилину https://euroizol.1b.app/app/automatization/minute/edit/
Чи можна зробити доробку отримання повідомлення в процес миттєво, або з затримкою до 30 секунд ? Оцінить будь ласка.
Дякую
Доброго дня. Повідомлення з echat надходять пушем, після надходження пуша можна зробити, щоб запускалася дія автоматизації і додавало повідомлення вже в існуючий процес. Але я б порадив тільки додавати такі повідомлення в новий процес, але не створювати нові процеси таким чином, щоб не виникло ситуацій, коли пуші надійдуть паралельно і за повідомленнями одного клієнта буде створено 2 або більше завдань. Доопрацювання займе близько 3ч. Виставити рахунок?
Доброго дня. Повідомлення з echat надходять пушем, після надходження пуша можна зробити, щоб запускалася дія автоматизації і додавало повідомлення вже в існуючий процес. Але я б порадив тільки додавати такі повідомлення в новий процес, але не створювати нові процеси таким чином, щоб не виникло ситуацій, коли пуші надійдуть паралельно і за повідомленнями одного клієнта буде створено 2 або більше завдань. Доопрацювання займе близько 3ч. Виставити рахунок?
шнурок OneBox production писал/а: Доброго дня. Повідомлення з echat надходять пушем, після надходження пуша можна зробити, щоб запускалася дія автоматизації і додавало повідомлення вже в існуючий процес. Але я б порадив тільки додавати такі повідомлення в новий процес, але не створювати нові процеси таким чином, щоб не виникло ситуацій, коли пуші надійдуть паралельно і за повідомленнями одного клієнта буде створено 2 або більше завдань. Доопрацювання займе близько 3ч. Виставити рахунок?
От якраз потрібно додавати у вже існуючий процес. Зараз просто отримання повідомлення в існуючий процес - 1 хвилина, а бажано миттєво ,як і в додатку E-chat. Так ,виставьте будь ласка рахунок. Дякую
[quote]
шнурок
OneBox production писал/а:
[/quote]
От якраз потрібно додавати у вже існуючий процес. Зараз просто отримання повідомлення в існуючий процес - 1 хвилина, а бажано миттєво ,як і в додатку E-chat.
Так ,виставьте будь ласка рахунок.
Дякую
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар