Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Не зрозуміло як працює Productlist.
Все зроблено по існуючий інструкції, але при переході до Productlist замість відображення продуктів відправляє до першого блоку.
Не зрозуміло як працює Productlist. Все зроблено по існуючий інструкції, але при переході до Productlist замість відображення продуктів відправляє до першого блоку.
Добридень. Скиньте посилання на налаштування бота будь ласка, я подивлюся, що там налаштовано.
Ось приклад такого блоку, в нього повинен вести якийсь конектор з іншого блоку, в налаштуваннях блоку повинен бути обраний список продуктів, який показувати і в списку продуктів повинні бути продукти. Якщо 3 умови виконуються, список продуктів повинен відображатися
Добридень. Скиньте посилання на налаштування бота будь ласка, я подивлюся, що там налаштовано.
[file]22396[/file]
Ось приклад такого блоку, в нього повинен вести якийсь конектор з іншого блоку, в налаштуваннях блоку повинен бути обраний список продуктів, який показувати і в списку продуктів повинні бути продукти. Якщо 3 умови виконуються, список продуктів повинен відображатися
[file]22396[/file]
[file]22396[/file]
Не спрацьовує виведення товарів якщо через дві панелі навігації, якщо з першої панелі то все працює як треба.
І ще знайшов баг що при заповнені зміними поля "Шаблон для рядка з назвою продукту" виводить назву зміної замість значення. Також не знаю, це баг чи фіча, але це поле відображаєтся під полем "Шаблон для рядка з описом продукту".
Посилання на бота https://karelles.1b.app/app/bot-constructor/1/
Не спрацьовує виведення товарів якщо через дві панелі навігації, якщо з першої панелі то все працює як треба.
І ще знайшов баг що при заповнені зміними поля "Шаблон для рядка з назвою продукту" виводить назву зміної замість значення.
Також не знаю, це баг чи фіча, але це поле відображаєтся під полем "Шаблон для рядка з описом продукту".
Меню на те і меню, щоб воно було одне (його ідея в тому, щоб завжди показати Вам головні кнопки програми)) друге меню ламає бота.
Перенастроїв Вам через текстовий блок слід. навігацію, списки продуктів почали виводитись. Доналаштуйте стрілочки де не вистачає
Меню на те і меню, щоб воно було одне (його ідея в тому, щоб завжди показати Вам головні кнопки програми)) друге меню ламає бота.
[file]22397[/file]
Перенастроїв Вам через текстовий блок слід. навігацію, списки продуктів почали виводитись. Доналаштуйте стрілочки де не вистачає
[file]22397[/file]
[file]22397[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар