Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня, 1) перевірив надходження повідомлень, не надходять деякі типи повідомлень від клієнта, зазначив на скрині. Що з цього можна отримувати? [file]17556[/file]
2) Так само для порівняння зробив у телеграм, там взагалі нічого не прийшло, окрім тексту, що потрібно виправити і як? [file]17557[/file]
Доброго дня, 1) перевірив надходження повідомлень, не надходять деякі типи повідомлень від клієнта, зазначив на скрині. Що з цього можна отримувати? 2) Так само для порівняння зробив у телеграм, там взагалі нічого не прийшло, окрім тексту, що потрібно виправити і як?
Устименко Ігор OneBox production написав: перевірте спочатку на телеграмі я там оновив систему вона повинна підтримувати і пдф і смайли та цитування
вже краще, чекаємо і в вотсап, смайли неважливо, але якось має приходити
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
перевірте спочатку на телеграмі я там оновив систему
вона повинна підтримувати і пдф і смайли та цитування
[/quote]
[file]17980[/file] вже краще, чекаємо і в вотсап, смайли неважливо, але якось має приходити
1. у мене смайл показується дивіться скрін 2. цитування в боткорп додав 3. виведення подій ватсап на головній апки так само поправили 4. цитування загорнули більш красиво
1. у мене смайл показується дивіться скрін
2. цитування в боткорп додав
3. виведення подій ватсап на головній апки так само поправили
4. цитування загорнули більш красиво
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар