Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня
За що відповідають налаштування?
[file]12796[/file]
Якщо мені потрібно налаштувати, щоб клієнту відразу відправлялося повідомлення з двома кнопками, то це робиться так?
[file]12797[/file]
Але вона не працює.
Головна ідея - щоб цей вибір з'являвся відразу користувачеві. Без жодних повідомлень. Щоб комунікація була можлива лише після цього вибору.
Доброго дня За що відповідають налаштування?
Якщо мені потрібно налаштувати, щоб клієнту відразу відправлялося повідомлення з двома кнопками, то це робиться так?
Але вона не працює. Головна ідея - щоб цей вибір з'являвся відразу користувачеві. Без жодних повідомлень. Щоб комунікація була можлива лише після цього вибору.
Валентин вітання ви зробили все добре, тепер в Автоматизації раз на хвилину ставте дію Перетворити повідомлення viber на процес . Там вибираєте який процес запускати на якомусь етапі. Тоді в бізнес-процесі на етапі ставте дію Надіслати повідомлення Viber , де і вказуєте які кнопки надсилати так:
Валентин вітання
ви зробили все добре, тепер в Автоматизації раз на хвилину ставте дію Перетворити повідомлення viber на процес .
Там вибираєте який процес запускати на якомусь етапі.
Тоді в бізнес-процесі на етапі ставте дію Надіслати повідомлення Viber , де і вказуєте які кнопки надсилати так:
[file]12798[/file]
Дякую за відповідь, але все це налагоджено. Якщо я поставлю Надіслати повідомлення Viber і відправлю кнопку, то там відправиться кнопка. Але для чого тоді ці налашутування: ? І мені потрібно щоб відразу з'являлася клавіатура, а не лише після того, як ми отримаєте повідомлення і її відправимо.
Дякую за відповідь, але все це налагоджено.
Якщо я поставлю Надіслати повідомлення Viber і відправлю кнопку, то там відправиться кнопка. Але для чого тоді ці налашутування: [file]12800[/file]
?
І мені потрібно щоб відразу з'являлася клавіатура, а не лише після того, як ми отримаєте повідомлення і її відправимо.
у вас на скріні налаштування, які відповідають вже за дії, які можливі відразу після створення процесу. на вашому прикладі потрібно дописати слово чи фразу у полі Текст вхідного повідомлення і якщо клієнт напише вам у чат те слово, тоді автоматично відправляє відповідь, яку ви налаштували нижче.
у вас на скріні налаштування, які відповідають вже за дії, які можливі відразу після створення процесу.
на вашому прикладі потрібно дописати слово чи фразу у полі Текст вхідного повідомлення
і якщо клієнт напише вам у чат те слово, тоді автоматично відправляє відповідь, яку ви налаштували нижче.
Додаючи слово – теж не працює. Бачив в одному з коментарів розробника, що якщо пусте позбавити - то має працювати на старті. Але ні так ні так не працює.
Додаючи слово – теж не працює.
Бачив в одному з коментарів розробника, що якщо пусте позбавити - то має працювати на старті.
Але ні так ні так не працює.
"1. Ви створюєте початкове налаштування (привітання), у якому не вказуєте текст вхідного повідомлення, але вказує відповідь наприклад "Привіт. Що хочете?" Також ви створюєте 2 кнопки "Хочу піцу", які будуть відправляти текст "Хочу піцу" та "Хочу бургер", дії яких - відправка такого ж тексту. " https://1b.app/ru/forum/other/2825-opishite-pozhaluysta-nastroyki-polzovatelskoy...
"1. Ви створюєте початкове налаштування (привітання), у якому не вказуєте текст вхідного повідомлення, але вказує відповідь наприклад "Привіт. Що хочете?"
Також ви створюєте 2 кнопки "Хочу піцу", які будуть відправляти текст "Хочу піцу" та "Хочу бургер", дії яких - відправка такого ж тексту.
"
https://1b.app/ru/forum/other/2825-opishite-pozhaluysta-nastroyki-polzovatelskoy-klaviaturi-dlya-viber-bot/
а, то ви не хочете робити через бізнес-процес, тільки через push? тоді по порядку: 1. ви створили паблік вайбер, опублікували його з смарфону 2. зробили інтеграцію в боксі, перевірили наприклад чи є логи в АРІ 3. налаштували Додати налаштування без заповненого тексту вхідного повідомлення, наприклад так 4. далі клієнт перейшов у ваш паблік, ще нічого не написавши, а вже бачило перше повідомлення з текстом "вітання" і кнопками так: скрін2 у мене працює.
а, то ви не хочете робити через бізнес-процес, тільки через push?
тоді по порядку:
1. ви створили паблік вайбер, опублікували його з смарфону
2. зробили інтеграцію в боксі, перевірили наприклад чи є логи в АРІ
3. налаштували Додати налаштування без заповненого тексту вхідного повідомлення, наприклад так [file]12805[/file]
4. далі клієнт перейшов у ваш паблік, ще нічого не написавши, а вже бачило перше повідомлення з текстом "вітання" і кнопками так: скрін2 [file]12806[/file]
у мене працює.
Так справа в тому, що все добре працює. І кнопки публікуються, повідомлення надходять. Але коли додаю налшатування, як у Вас скрін 1 – то нічого не відбувається.
Так справа в тому, що все добре працює. І кнопки публікуються, повідомлення надходять.
Але коли додаю налшатування, як у Вас скрін 1 – то нічого не відбувається.
ааа, то питання виходить у тому, що повідомлення то приходити, але без кнопок? кнопки робляться окремо в розділі +Додати кнопку тут : скрін і програмуєте для них розмір, колір, дії і після цього додайте ті кнопки у виборі дії Додати налаштування https://1b.app/ua/ajax/download/12805/ вийшло?
ааа, то питання виходить у тому, що повідомлення то приходити, але без кнопок?
кнопки робляться окремо в розділі +Додати кнопку тут : скрін і програмуєте для них розмір, колір, дії [file]12813[/file]
і після цього додайте ті кнопки у виборі дії Додати налаштування https://1b.app/ua/ajax/download/12805/
вийшло?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар