Максиме, добрий вечір!
Ви забули додати в останньому коментарі посилання "для цього є кваліфіковані фахівці
https://crm-onebox.com/partner/search/":)
Дякую за відповідь - я зрозумів натяк
Хочу дати невелику пораду, навіть не пораду, а якийсь сигнал, можливо, Ви прислухаєтеся або хоча б замислитеся над ним.
Я за довге знайомство з OneBox помітив якусь особливість співробітників OneBox (які належали до розробки) - вони ставилися до клієнтів з якоюсь зневагою, по суті подібна ситуація була і у відносинах між відділами (хоча були винятки).
Тобто було не відношення у форматі клієнт/продавець (постачальник послуги), а якесь відношення у стилі жебракування, де жебраком виступає клієнт та просить виправити "щось схоже на баг".
І ось якраз подібне "ставлення", на мою суб'єктивну думку, і відіграло велику роль у тому, що OneBox не злетів у космос, хоча мав і має добрі шанси.
Пройшло багато часу, відколи я багато часу приділяв OneBox, але навіть зараз (коли багато чого в цьому питанні зрушилося) є подібні речі
Наприклад завдання
https://crm-onebox.com/ru/support/stock/9974-propali-vse-fotografii-so-vseh-tova...Суть завдання:
Клієнт пише: 2021-08-07 10:16:25 "потрібна ваша Екстрена допомога (ВЕСЬ ДЕНЬ МАГАЗИНИ ПРОСТОЯЛИ БЕЗ ЄДИНОГО ЗАМОВЛЕННЯ)"
Перша реакція розробника: 09.08.2021, понеділок, 10:54 (минули 2 доби з моменту постановки завдання)
Від розробника йде частина виправдувального тексту (з погляду психології) і далі висновок "Дію ми виправимо, щоб вона не робила таких речей"
Теоретично проблему вирішили 13.08.2021, п'ятниця, 18:50, тобто проблема вирішилася через 1 тиждень
І тут як би починається дисонанс (це не питання до Вас):
1. Нова система OS по суті має бути кращою і не робити таких грубих помилок
2. Чому на таку екстрену проблему така млява реакція (клієнт же працює на OS - тобто передовик (пріоритетний клієнт))
3. Судячи з тексту листування немає вибачення з боку розробника або компанії (клієнт як мінімум втратив виручку за 1 день, як максимум за 7)
Я думаю так відбувається через те, що:
1. Немає явного покарання на грубий баг який спричинив прямі втрати фінансів клієнта (тобто розробник не боїться зробити помилку, все що він втратить цей час на виправлення – а це досвід, можливо, так міркував той хто писав код цього функціоналу)
2. Побудовано якусь систему "роботизованого ринку", в якій немає місця співчуття клієнта або глибокого розуміння нанесеної шкоди бренду (нового продукту).
Максим прошу сприйняти цей коментар не як "укол", а як спробу допомогти, мені не байдужа доля продукту OneBox (я віддав частину життя на його розвиток + я працюю в цій системі)
PS: Відповісти зможу через 2-3 дні тому що у мене ліміт 1 повідомлення на добу