Відповіді:
Добридень!
Тільки, що перевірив і помітив одне поле, яке трохи не коректне, на мою думку. Думаю, його було коректно зробити через доп.поля процесу (клієнта) та/або з доп.поля довідника, тому що в поточному функціоналі, на одному етапі потрібно буде для кожної країни додавати окрему дію. А якщо країн 20 тоді і дій 20.
Що скажете?
07.09.2021, 16:32
Оригінальний коментар доступний на версії: ru
Щойно прорахував: використовуючи лише 1 канал (instagram), який почав активно вести з грудня 2020 року з таргетом лише на "Україна (люди, що живуть тут)" - вийшло 7 країн. Не можу сказати, що це багато, але якщо для навантаження боксу так буде краще - тоді ок, вручну прописуватиму.
Дякую!
07.09.2021, 16:52
Юрію, я ж не писав, що не зможу переробити чи щось ще. Я просто уточнив, наскільки у вас великий розкид країнами. Протягом кількох днів перероблю на вибір додаткового поля із процесу.
07.09.2021, 17:02
{"sender":{"uuid":"c7102319-6d7c-482d-88fe-45b5af869b5f"},"recipient":{"uuid":"dc65c7ea-e7e0-4cd2-a9a3-3392ceda5a5 W2W","postPay":0,"postPayPaidByRecipient":true,"parcels":[{"weight":"100","length":"10","declaredPrice":675,"width":0," height":0,"latinName":"test","value":675,"quantity":1,"parcelItems":[{"weight":"100","length":"10","declaredPrice" :675,"width":0,"height":0,"latinName":"test","value":675,"quantity":1}]}],"paidByRecipient":0,"description":" Dostavka Zarubezh","type":"INTERNATIONAL","packageType":"PARCEL","senderAddressId":217123999,"recipientEmail":"sergogavriliev@gmail.com","international":true,"weight":"100 ","length":"10","declaredPrice":675,"internationalData":{"tracked":true}}
я шлю такий запит. Отримую на нього відповідь:
Shipment's data to Російська Федерація повинна включати тільки латинські characters at fields: Sender address, Return address
Уточніть, будь ласка, у пошти, чому так відбувається
27.10.2021, 17:27
Зрозумів у чому річ: дані відправника мають бути на Латиниці. Я їх змінив, але тепер виникає інша ситуація:
Натискаю кнопку. Вона фіксується, і нічого не відбувається. І так зависла висить до тих пір, поки не оновити сторінку
27.10.2021, 17:49
Зрозумів. Тоді я знову переведу ПІБ, гордий та адресу російською і відправлю в сапорт УкрПошта ваш попередній лист, щоб отримати від них відповідь.
Як тільки отримаю – відпишусь.
28.10.2021, 10:54
добре спасибі. Тільки вимагайте будь ласка точну відповідь яке поле і що в ньому потрібно поправити або одразу перероблений запит, тому що з понад 100 апі, яке я використав у Укрпошти, поки що найнеочевидніше. Полів таких немає в запиті, але вони вимагають їх перевести.
28.10.2021, 11:10
Дуже цікаво, враховуючи той факт, що у запиті створення адреси ми не шлемо region цією дією. Тобто. вони шукають судячи з усього якусь стару адресу та оновлюють йому поля. Спасибі, зроблю щоб слали та region щоб його можна було перезатерти.
28.10.2021, 13:20
За адресою зробив щоб примусово оновлювало регіон та налаштування. У вас одразу заповнив.
Залишилося питання щодо Description. Ми шолом туди "Dostavka Zarubezh - 1000 шт". На це видає помилку "Shipment's data to Russian Federation should include only latin characters at fields: Description". При зміні шаблону просто "Ювелірні вироби" далі пропускає. За підсумком потім поправив ще кілька помилок, які видавала пошта і ТТН створити дозволило.
29.10.2021, 12:20
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар