Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Нужна настройка работы с УкрПочтой? Вы всегда можете обратиться к нашим партнерам интеграторам и они помогут в решении сложности! Вот здесь список всех партнеров: https://1b.app/ru/partner/search/?tags[]=3 Так же вы можете создать топик на нашем форуме и там описать возникшую сложность!
Создать топик
https://our-store.com.ua/admin/customorder/order/36372/ukrposhtainvoice/
галочка "Міжнародна доставка" з додатковими налаштуваннями безпосередньо у створенні ТТН
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: галочка "Міжнародна доставка" з додатковими налаштуваннями безпосередньо у створенні ТТН
Максим цей функціонал знайшов. Дякую А у діях на етапах я перевірив такого немає. Правильно?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
галочка "Міжнародна доставка" з додатковими налаштуваннями безпосередньо у створенні ТТН
[/quote]
Максим цей функціонал знайшов. Дякую
А у діях на етапах я перевірив такого немає. Правильно?
Ще дивне поле, яке мені з'явилося і воно Обов'язкове, коли я поставив галочку "Міжнародна доставка" - це "e-mail одержувача". У кабінеті УкрПошта воно не є обов'язковим. Плюс у клієнта дивно вимагати електронну адресу, щоб отримати посилку.
Ще дивне поле, яке мені з'явилося і воно Обов'язкове, коли я поставив галочку "Міжнародна доставка" - це "e-mail одержувача". У кабінеті УкрПошта воно не є обов'язковим. Плюс у клієнта дивно вимагати електронну адресу, щоб отримати посилку.
[file]8090[/file]
Юрченко Роман Сергійович написав: А у діях на етапах я перевірив такого немає. Правильно?
ну якщо його там немає - значить ні)
Юрченко Роман Сергійович написав: Ще дивне поле, яке мені з'явилося і воно Обов'язкове, коли я поставив галочку "Міжнародна доставка" - це "e-mail одержувача". У кабінеті УкрПошта воно не є обов'язковим. Плюс у клієнта дивно вимагати електронну адресу, щоб отримати посилку.
Цей функціонал був розроблений 1 рік тому і ймовірно він тоді був обов'язковим. Але через непотрібність, мабуть, так і залишилося. На жаль зараз сайт з документацією API Укрпошти недоступний, щоб перевірити чи обов'язковий параметр чи ні
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
А у діях на етапах я перевірив такого немає. Правильно?
[/quote]
ну якщо його там немає - значить ні)
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[/quote]
Цей функціонал був розроблений 1 рік тому і ймовірно він тоді був обов'язковим. Але через непотрібність, мабуть, так і залишилося.
На жаль зараз сайт з документацією API Укрпошти недоступний, щоб перевірити чи обов'язковий параметр чи ні
Цей функціонал був розроблений 1 рік тому і ймовірно він тоді був обов'язковим. Але через непотрібність, мабуть, так і залишилося.
У документації з міжнародного відправлення recipientEmail вказано як обов'язковий параметр. Власне так і реалізовано
[quote]
[/quote]
У документації з міжнародного відправлення recipientEmail вказано як обов'язковий параметр. Власне так і реалізовано
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: На жаль зараз сайт з документацією API Укрпошти недоступний, щоб перевірити чи обов'язковий параметр чи ні
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
На жаль зараз сайт з документацією API Укрпошти недоступний, щоб перевірити чи обов'язковий параметр чи ні
[/quote]
Здрастуйте, Максиме!
Сайт вже доступний - https://dev.ukrposhta.ua/
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар