Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Здрастуйте, щойно перестав підтягуватися відправник під час створення ттн нової пошти, приклад помилки доклав у відео, прошу виправити проблему
[file]5348[/file]
Здрастуйте, щойно перестав підтягуватися відправник під час створення ттн нової пошти, приклад помилки доклав у відео, прошу виправити проблему
R2-D2 droid написав: Добрий день. Скиньте будь-ласка посилання на процес, де не підтягується відправник. Найімовірніше ви змінили налаштування на неправильні.
[quote]
R2-D2
droid написав:
Добрий день. Скиньте будь-ласка посилання на процес, де не підтягується відправник. Найімовірніше ви змінили налаштування на неправильні.
[/quote]
https://box.optodess.com.ua/admin/customorder/order/808188/edit/
налаштування не змінювалися
налаштування: 1. Нова Пошта, Компанія відправник: у вас ФОП Педан, потрібно - ПЕДАН АНТОН СЕРГІЙОВИЧ ФОП 2. Нова Пошта, Контактна особа у вас - ФОП Педан, потрібно - Педан Антон Сергійович Налаштування в боксі можливо ви і не змінювали, але компанії "ФОП Педан" у вас в лк нової пошти немає, є тільки "ПЕДАН АНТОН СЕРГІЙОВИЧ ФОП"
налаштування:
1. Нова Пошта, Компанія відправник:
у вас ФОП Педан, потрібно - ПЕДАН АНТОН СЕРГІЙОВИЧ ФОП
2. Нова Пошта, Контактна особа
у вас - ФОП Педан, потрібно - Педан Антон Сергійович
Налаштування в боксі можливо ви і не змінювали, але компанії "ФОП Педан" у вас в лк нової пошти немає, є тільки "ПЕДАН АНТОН СЕРГІЙОВИЧ ФОП"
так було довгий час та все працювало включаючи сьогодні ранок , змінив як ви вказали не підтягується anyway
[quote]
R2-D2
droid написав:
Педан Антон Сергійович
[/quote]
так було довгий час та все працювало включаючи сьогодні ранок , змінив як ви вказали не підтягується anyway
Ви замінили не на те, що я написав, а на інший текст. Я розумію що для вас "Педан Антон Сергійович" та "ПЕДАН АНТОН СЕРГІЙОВИЧ ФОП" це одне й те саме, але на жаль для комп'ютера це два зовсім різні рядки. Саме тому я гранично чітко описав ЩО ДЕ і НА ЩО потрібно замінити.
Ви замінили не на те, що я написав, а на інший текст. Я розумію що для вас "Педан Антон Сергійович" та "ПЕДАН АНТОН СЕРГІЙОВИЧ ФОП" це одне й те саме, але на жаль для комп'ютера це два зовсім різні рядки. Саме тому я гранично чітко описав ЩО ДЕ і НА ЩО потрібно замінити.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар