Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: Зверніться до технічної підтримки Justin.ua Ймовірно, під Ваш ключ інтеграції не підв'язаний акаунт на їхньому боці.
Дякую, звуртаюсь у підтримку Justin
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
Зверніться до технічної підтримки Justin.ua
Ймовірно, під Ваш ключ інтеграції не підв'язаний акаунт на їхньому боці.
[/quote]
Дякую, звуртаюсь у підтримку Justin
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: Зверніться до технічної підтримки Justin.ua Ймовірно, під Ваш ключ інтеграції не підв'язаний акаунт на їхньому боці.
Джастін просити лог запиту який формується при створенні ТТН. Чи можливо його отримати?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
Зверніться до технічної підтримки Justin.ua
Ймовірно, під Ваш ключ інтеграції не підв'язаний акаунт на їхньому боці.
[/quote]
Джастін просити лог запиту який формується при створенні ТТН. Чи можливо його отримати?
Дякую! Жду відповідь від підтримки Justin. Після отримання результату відпишу.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
https://strikeshop.com.ua/admin/logs/showall/ajax/?file=justin-2021-02-10.log
[/quote]
Дякую! Жду відповідь від підтримки Justin. Після отримання результату відпишу.
Відповідь від Justin: Не знаходжу у вашому запиті параметр delivery_type в АПІ документації п.11 Якщо не передаєте цей параметр, то за замовчуванням всі ЄП у нас в системі будуть створюватися як В2С, а ключ АПА у цього контрагента від фіз. особи. Тому контрено для фізиків потрібно передавати delivery_type:1 Скажіть, які зміни мені внести у боксі, щоб передавалося як від фіз. особі?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
https://strikeshop.com.ua/admin/logs/showall/ajax/?file=justin-2021-02-10.log
[/quote]
Відповідь від Justin:
Не знаходжу у вашому запиті параметр delivery_type в АПІ документації п.11
Якщо не передаєте цей параметр, то за замовчуванням всі ЄП у нас в системі будуть створюватися як В2С, а ключ АПА у цього контрагента від фіз. особи. Тому контрено для фізиків потрібно передавати delivery_type:1
Скажіть, які зміни мені внести у боксі, щоб передавалося як від фіз. особі?
Гучно Володимир писав/ла: Відповідь від Justin: Не знаходжу у вашому запиті параметр delivery_type в АПІ документації п.11 Якщо не передаєте цей параметр, то за замовчуванням всі ЄП у нас в системі будуть створюватися як В2С, а ключ АПА у цього контрагента від фіз. особи. Тому контрено для фізиків потрібно передавати delivery_type:1 Скажіть, які зміни мені внести у боксі, щоб передавалося як від фіз. особі?
Мабуть, це чергові нововведення Justin, про які при початковій інтеграції нікому не було відомо. Я бачу цей параметр при значенні delivery_type:1 вимагає ще обов'язкового заповнення параметрів cod_transfer_type та max_size Щонайменше доопрацьовувати це потрібно у вигляді налаштувань інтеграції і передавати ці параметри в запиті створення - така доробка займе 2 години. Якщо, крім налаштувань, робити ще можливість вибору цих даних безпосередньо у вкладці створення ТТН процесу - це займе 4 години в сумі.
[quote]
Гучно Володимир писав/ла:
Відповідь від Justin:
Не знаходжу у вашому запиті параметр delivery_type в АПІ документації п.11
Якщо не передаєте цей параметр, то за замовчуванням всі ЄП у нас в системі будуть створюватися як В2С, а ключ АПА у цього контрагента від фіз. особи. Тому контрено для фізиків потрібно передавати delivery_type:1
Скажіть, які зміни мені внести у боксі, щоб передавалося як від фіз. особі?
[/quote]
Мабуть, це чергові нововведення Justin, про які при початковій інтеграції нікому не було відомо.
Я бачу цей параметр при значенні delivery_type:1 вимагає ще обов'язкового заповнення параметрів cod_transfer_type та max_size
Щонайменше доопрацьовувати це потрібно у вигляді налаштувань інтеграції і передавати ці параметри в запиті створення - така доробка займе 2 години.
Якщо, крім налаштувань, робити ще можливість вибору цих даних безпосередньо у вкладці створення ТТН процесу - це займе 4 години в сумі.
Ця проблема, мабуть, стає дедалі актуальнішою. На мій погляд, потрібно в налаштуваннях кожної інтеграції джастин потрібен список, що випадає, для вибору типу відправки, так як кабінет може бути тільки для фіз.особи або тільки для .р.особи. Не знаю, наскільки актуальним є створення накладних на компанію, тому не думаю, що поки що потрібно розглядати цей варіант. Але якщо все ж таки актуально, то достатньо доопрацювати + 2 умови: - якщо клієнт = Компанія та в налаштуваннях вибрано C2C, то підставити C2B - якщо клієнт = Компанія та в налаштуваннях вибрано B2C, то підставити B2B Скільки тут потрібно позначок, щоби можна було реалізувати інвестицію?
Ця проблема, мабуть, стає дедалі актуальнішою.
На мій погляд, потрібно в налаштуваннях кожної інтеграції джастин потрібен список, що випадає, для вибору типу відправки, так як кабінет може бути тільки для фіз.особи або тільки для .р.особи.
Не знаю, наскільки актуальним є створення накладних на компанію, тому не думаю, що поки що потрібно розглядати цей варіант. Але якщо все ж таки актуально, то достатньо доопрацювати + 2 умови:
- якщо клієнт = Компанія та в налаштуваннях вибрано C2C, то підставити C2B
- якщо клієнт = Компанія та в налаштуваннях вибрано B2C, то підставити B2B
Скільки тут потрібно позначок, щоби можна було реалізувати інвестицію?
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: Щонайменше доопрацьовувати це потрібно у вигляді налаштувань інтеграції і передавати ці параметри в запиті створення - така доробка займе 2 години. Якщо, крім налаштувань, робити ще можливість вибору цих даних безпосередньо у вкладці створення ТТН процесу - це займе 4 години в сумі.
Умови надання інвестицій раніше описувалися окремою темою на форумі.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
Щонайменше доопрацьовувати це потрібно у вигляді налаштувань інтеграції і передавати ці параметри в запиті створення - така доробка займе 2 години.
Якщо, крім налаштувань, робити ще можливість вибору цих даних безпосередньо у вкладці створення ТТН процесу - це займе 4 години в сумі.
[/quote]
[quote]
[/quote]
Умови надання інвестицій раніше описувалися окремою темою на форумі.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар