Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня, знову перестали підтягуватися ПІБ клієнта та номер телефону в полі Одержувача під час створення ТТН Нової пошти. Місто та відділення підтягується правильно. (Задавали це питання 19.11, тоді нам порадили оновити ключі на Новій пошті). Ключі поновили тоді, і два тижні працювало нормально. Зараз знову не підтягує
[file]1319[/file]
Доброго дня, знову перестали підтягуватися ПІБ клієнта та номер телефону в полі Одержувача під час створення ТТН Нової пошти. Місто та відділення підтягується правильно. (Задавали це питання 19.11, тоді нам порадили оновити ключі на Новій пошті). Ключі поновили тоді, і два тижні працювало нормально. Зараз знову не підтягує
у вас щось на сервері з коннектом до нашого боксу, і я не можу залогінитися. надішліть мені будь-ласка будь-які адмінські доступу на пошту d.bodyako@crm-onebox.com
у вас щось на сервері з коннектом до нашого боксу, і я не можу залогінитися.
надішліть мені будь-ласка будь-які адмінські доступу на пошту d.bodyako@crm-onebox.com
Шукав за 5 число, виходячи із коментаря. У клієнта в імені є буква "і", наскільки я пам'ятаю нп по апі не дає створювати ПІБ, що містить українські букви.
Шукав за 5 число, виходячи із коментаря. У клієнта в імені є буква "і", наскільки я пам'ятаю нп по апі не дає створювати ПІБ, що містить українські букви.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар