Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Коротко, що потрібно:
- записувати дані з додаткових полів продукту процесу: Висота, Ширина, Довжина, Фактична вага у блок Параметри кожного місця відправлення
Це потрібно, щоб не переносити дані кожного разу вручну.
Підкажіть, будь ласка, як це зробити на наявному функціоналі?
Якщо готового рішення нема, то оцініть таку доробку:
1. У нас в задачі може бути декілька товарів
2. У кожного товару є власні габаритні розміри та фактична вага
3. Габарити та вагу записуємо в додаткові поля продукту процесу
4. Потрібно автоматично переносити значення габаритів та ваги у відповідні поля блока інтерфейсу: Параметри кожного місця відправлення
[file]21221[/file]
[file]21222[/file]
Коротко, що потрібно: - записувати дані з додаткових полів продукту процесу: Висота, Ширина, Довжина, Фактична вага у блок Параметри кожного місця відправлення
Це потрібно, щоб не переносити дані кожного разу вручну.
Підкажіть, будь ласка, як це зробити на наявному функціоналі?
Якщо готового рішення нема, то оцініть таку доробку: 1. У нас в задачі може бути декілька товарів 2. У кожного товару є власні габаритні розміри та фактична вага 3. Габарити та вагу записуємо в додаткові поля продукту процесу 4. Потрібно автоматично переносити значення габаритів та ваги у відповідні поля блока інтерфейсу: Параметри кожного місця відправлення
Вітання. Один продукт може мати різні габарити в замовленні наскільки я розумію? Зараз це працює, але тільки бере з базових габаритів продукту їхнього блоку нової пошти. Якщо потрібно переносити з додаткових продуктів процесу, можемо зробити таку дію - займе близько 2год доробки. Виставити рахунок?
Вітання. Один продукт може мати різні габарити в замовленні наскільки я розумію? Зараз це працює, але тільки бере з базових габаритів продукту їхнього блоку нової пошти.
Якщо потрібно переносити з додаткових продуктів процесу, можемо зробити таку дію - займе близько 2год доробки. Виставити рахунок?
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Один продукт може мати різні габарити в замовленні наскільки я розумію?
Так, все вірно При цьому може бути й так, що у декількох продуктів габарити проставлені, а у деяких може бути й пусто
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Якщо потрібно переносити з додаткових продуктів процесу
Так, потрібно дані брати з додаткових полів продуктів процесу, там де ці дані прописані й передавати ці дані на Нову пошту, щоб можна було відправити декілька окремих місць згідно з кількістю продуктів у процесі
Отдел Заботы OneBox production писал/а: можемо зробити таку дію - займе близько 2год доробки
Ок, я очікую від Клієнта, щоб він підтвердив, що готовий оплатити роботи
[quote]
Отдел Заботы
OneBox production писал/а:
Один продукт може мати різні габарити в замовленні наскільки я розумію?
[/quote]
Так, все вірно
При цьому може бути й так, що у декількох продуктів габарити проставлені, а у деяких може бути й пусто
[quote]
Отдел Заботы
Якщо потрібно переносити з додаткових продуктів процесу
[/quote]
Так, потрібно дані брати з додаткових полів продуктів процесу, там де ці дані прописані й передавати ці дані на Нову пошту, щоб можна було відправити декілька окремих місць згідно з кількістю продуктів у процесі
[quote]
Отдел Заботы
можемо зробити таку дію - займе близько 2год доробки
[/quote]
Ок, я очікую від Клієнта, щоб він підтвердив, що готовий оплатити роботи
Легеза Вячеслав iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писал/а: Так, все вірно При цьому може бути й так, що у декількох продуктів габарити проставлені, а у деяких може бути й пусто
если пусто, что делать?
[quote]
Легеза Вячеслав
iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писал/а:
Так, все вірно
При цьому може бути й так, що у декількох продуктів габарити проставлені, а у деяких може бути й пусто
[/quote]
если пусто, что делать?
Отдел Заботы OneBox production писал/а:
Легеза Вячеслав iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писал/а: Так, все вірно При цьому може бути й так, що у декількох продуктів габарити проставлені, а у деяких може бути й пусто
если пусто, что делать?
Значить передавати як місце, але без заповнення габаритів та ваги
[quote]
Отдел Заботы
[quote]
Легеза Вячеслав
Так, все вірно
[/quote]
если пусто, что делать?
[/quote]
Значить передавати як місце, але без заповнення габаритів та ваги
Отдел Заботы OneBox production писал/а: тоді ти отримаєш помилку від нової пошти "ти надіслав фігню, подумай ще раз і прийшли заповнені габарити"
Як буде правильно в такому разі?
Як бачу я: 1. У картці продукту ми повинні вказати габарити товару: висоту, ширину, довжину, вагу. 2. Копіювати ці дані в додаткові поля продукту процесу. 3. Передавати ці дані на Нову пошту. Вірно? Але в такому разі ми можемо зіткнутися з проблемою, що для більшості товарів ми вказуємо в задачі вручну габарити, й вони не повинні перетиратися даними при копіюванні з картки товару.
Як уникнути цієї проблеми?
[quote]
Отдел Заботы
тоді ти отримаєш помилку від нової пошти "ти надіслав фігню, подумай ще раз і прийшли заповнені габарити"
[/quote]
Як буде правильно в такому разі?
Як бачу я:
1. У картці продукту ми повинні вказати габарити товару: висоту, ширину, довжину, вагу.
2. Копіювати ці дані в додаткові поля продукту процесу.
3. Передавати ці дані на Нову пошту.
Вірно?
Але в такому разі ми можемо зіткнутися з проблемою, що для більшості товарів ми вказуємо в задачі вручну габарити, й вони не повинні перетиратися даними при копіюванні з картки товару.
Як уникнути цієї проблеми?
Відділ турбот OneBox production написав: потрібно задати в дії якісь габарити за замовчуванням які підійдуть якщо у тебе в продукті процесу вони не задані. Завдання на рахунок поставив
Підкажи, коли рахунок буде?
[quote]
Відділ турбот
OneBox production написав:
потрібно задати в дії якісь габарити за замовчуванням які підійдуть якщо у тебе в продукті процесу вони не задані. Завдання на рахунок поставив
[/quote]
Підкажи, коли рахунок буде?
Отдел Заботы OneBox production писал/а: пінгону завтра, якщо не поставлять
штовхни кого треба, будь ласка скидається, що відповідальному за виставляння рахунків не цікаво отримати оплату )))
[quote]
Отдел Заботы
пінгону завтра, якщо не поставлять
[/quote]
штовхни кого треба, будь ласка
скидається, що відповідальному за виставляння рахунків не цікаво отримати оплату )))
Отдел Заботы OneBox production писал/а: пінгону завтра, якщо не поставлять
штовхни кого треба, будь ласка скидається, що відповідальному за виставляння рахунків не цікаво отримати оплату )))
Оплатив за рахунком Зорієнтуй, будь ласка, по строках, щоб я зміг перед Клієнтом звітувати Отдел Заботы
[quote]
Легеза Вячеслав
[quote]
Отдел Заботы
пінгону завтра, якщо не поставлять
[/quote]
штовхни кого треба, будь ласка
скидається, що відповідальному за виставляння рахунків не цікаво отримати оплату )))
[/quote]
Оплатив за рахунком
Зорієнтуй, будь ласка, по строках, щоб я зміг перед Клієнтом звітувати
[Отдел Заботы #82]
Дія Прорахувати та записати інформацію про місця відправлення до блоку Параметри продукту для Нової Пошти у ньому налаштування https://tppr.me/L4aVb вибирай усі 4 дод. поля і став галочку якщо потрібна.
Дія
Прорахувати та записати інформацію про місця відправлення до блоку Параметри продукту для Нової Пошти
у ньому налаштування https://tppr.me/L4aVb вибирай усі 4 дод. поля і став галочку якщо потрібна.
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Дія Прорахувати та записати інформацію про місця відправлення до блоку Параметри продукту для Нової Пошти у ньому налаштування https://tppr.me/L4aVb вибирай усі 4 дод. поля і став галочку якщо потрібна.
Дякую щиро, перевіряю, як працює
є додаткове питання з використання дії я ж вірно розумію, що я її можу запускати лише після дії Автоматично створити ТТН?
[quote]
Отдел Заботы
Дія
Прорахувати та записати інформацію про місця відправлення до блоку Параметри продукту для Нової Пошти
у ньому налаштування https://tppr.me/L4aVb вибирай усі 4 дод. поля і став галочку якщо потрібна.
[/quote]
Дякую щиро,
перевіряю, як працює
є додаткове питання з використання дії
я ж вірно розумію, що я її можу запускати лише після дії Автоматично створити ТТН?
Легеза Вячеслав iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писал/а: я ж вірно розумію, що я її можу запускати лише після дії Автоматично створити ТТН?
Схоже, що суттєво помилявся з логікою, бо видає в такій послідовності помилку. Коли дію ставимо перед створенням ТТН, все спрацьовує
Дякую щиро
[quote]
Легеза Вячеслав
я ж вірно розумію, що я її можу запускати лише після дії Автоматично створити ТТН?
[/quote]
Схоже, що суттєво помилявся з логікою, бо видає в такій послідовності помилку.
Коли дію ставимо перед створенням ТТН, все спрацьовує
Дякую щиро
[file]21274[/file]
[Отдел Заботы #82]
дуже схоже, що в зв'язку з цією доробкою видає помилку
хоча можу й помилятися
Ось топік, який виставив
https://1b.app/ua/forum/integrations-with-delivery-services/17743-koli-stvoryuiemo-ttn-vidaie-pomilku-must-be-one-optionsseat/
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар